Dji osmo pocket 3 影相分享

228 回覆
11 Like 58 Dislike
都係嗰句,成班人講緊以家買,你又回帶又話要等一個月有兩日平,清平時做嘢都係咁?

有時我都唔識分係唔係on9,你有平嘅不如整條link嚟益吓想買嘅人?
DJI care係跟地區,所以要係香港買
不如實際d 擺低條link?
借過FD 2代去旅行係幾正既, 用佢有時方便過用相機
見到3代勁好J, 不過好似去旅行先用得著呢D, 都唔知買唔買好
清你吹咁耐都係無Link,唔多唔少真係反映大陸人生態,同佢哋夾嘢真係小啲心血都唔得。

唔係唔信你,不過有link真係好討論啲。要成日半夜Mon住有無減價,我唔知減幾多?如果唔多真係落旺角買算。

我就係日本即場買,張宣傳單同sales話係全球保嘅。POCKRT3 / DJI CARE我係返咗香港幾日先開箱Activate, 係mobile01見過有台仔係日本買機,但care係台灣買結果拒保,要轉地區返日本先得,我諗dji care要跟返部機嘅地區掛。
咁就攪笑
我隻pocket係日本買,返香港問DJI佢話DJI care跟地區買就得
香港DJI無講錯呀,你部野係邊到買,CARE就跟返地區(日本)買
咁勸你唔好買第一水咁貴了,等耐d有人放2手再考慮下。
一直有部osmo pocket 1 同feiyu pocket 2s, 影咗好多不過懶得剪片,畀老婆串你都唔拍片了,諗2諗就算9影都係個生活紀錄,加上成日用手機影IG STORY鬆郁矇到仆街,見咁岩日本有貨公司又出咗雙糧咪衝動咁買咗,買完都成日問自己會唔會收悔
都係
第一次用影左好多,但有D又碎濕濕, 有D又好長,
都唔知點剪好
剪得好D又花大量時間
慣咗多啲剪先..
剪得多你就知平時邊啲位要拍 同點樣拍
請教下你地用咩剪?

我用開AE好食RAM
epc is?
我只係開返跟機個DJI lightcut , 全部片丟入去可以自動生成一條新片。加上wifi過片落手機速度好快(對比pocket1),so far幾滿意。
我都係日本買,唔知係咪因為果陣岩岩新出d sales仲未識個保養點計,佢問完之後就話呢個care唔係全球保,但bic個官網明明寫住係全球保

搞左一輪佢都係話買左返香港都係唔保買黎都冇用就冇買
返到酒店上DJI問官方話其實係保
但就好似其他巴打咁講你部機係邊買就要買果個地區既care,日本機就要日本Care,台灣機就要台灣Care
用capcut 幾好

另外,想問下大家
有無lut 推介?
想要日本風同韓國風
講問一下ND Filter 買邊間好? DJI 果隻好似唔可以裝住熄機
capcut即係抖音?
用開ZVE1,OP3完全唔失禮,低光喺城市拍片都唔差,旅行神器
davinci囉,不過唔會手把手咁教你啦
買黎無用既唔裝nd 天晴1/100都keep到,又裝又拆麻撚煩
巴打住邊天氣咁差 晴天出太陽都咁暗
我就係見有啲牌子可以裝著熄機
不過唔知質素會唔會好差
係廣角鏡(比較大粒)唔可以正常位置熄機,個雲台因為去唔到原本位置,會反去另一邊熄機,依然可以放入個套裡面,但會吊吊揈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞