Dji osmo pocket 3 影相分享

228 回覆
11 Like 58 Dislike
本身有部zv1f同go pro 8,依家都心郁郁想賣咗佢換osmo pocket 3,但又諗不如平平地買pocket 2算
買Pocket2不如用返GoPro好過
3夜景真係差好遠
你買咗pocket 3?覺得點暫時有冇投訴?
都冇咩投訴
咁奇怪既 換條手繩都係當維修
唔知佢咩玩法

另外,官網啲濾鏡幾時返貨呀想玩
我都想買部旅行玩下
開頭諗過insta360 flow,但勸退左

一買買勁d

Ace pro 同pocket3 你地點揀
你用過Pocket未?
一路行一路拍 電話震過貓王
認唔住入左手遲下去旅行用
1吋sensor,果然係1吋sensor
喺連登光明正大講大陸野都無某台人入嚟搗亂,真係陌生
無計, 市場無第二樣野好過佢
無對手應該係佢最大對手
ZV1F 同GOPRO 8 我都賣撚哂,得返ACTION3 同POCKET 3
點解有咁嘅決定? 同埋pocket 3係咪好快冇電 唔夠用
唔係啦,你部SONY 無電得仲快,但你諗下,P3 有埋GIMBAL
P3 無電你買果個大Package 仲有埋個加大電比你接住係底,但我無用過
賣zv-1f 係因為 無10bit又無4k60 ,輸撚哂,人地仲自帶gimbal ,keep唔落手,完美取代............
尋日拎出街玩, 拍到個幾鐘
仲淨30%電, 無插外置電

而 pocket3 差電真係飲杯野既時候就差完
只要有PD差電, 就可以無視呢個問題
直頭冇同類產品
gopro 得電子防震
你玩運動定咩
Gimbal 同 航拍 基本上得 「DJI 」同「唔玩」2個選擇..
唔同category 點比較?
唔大動作既 就pocket 3
上車 上身 會震既 會濕既就 ace pro
SD卡有無必要用佢on list推薦果啲?
無, 190 read 130 write mb 已經夠
SanDisk Extreme A2 V30 U3 UHS-I microSDXC 記憶卡 512GB [R:190 W:130]

呢張應該夠做? 見平過佢list成半
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞