[古里路真係200%啊]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾肆

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
直紅
哈,2-0
笑撚死咩屌
睇咗75分鐘,完全冇組織,條後防真係好廢
武士啲誤傳多到
佢老啦,算係咁,以前嘅佢唔會咁樣傳波
感謝牙短當年四出拉票拎到主辦權唔係我驚歐國盃正賽都入唔到
德國一年輸6場
咁快又打回原形
原諒費歷克未
61分鐘之後Kimmich + Andrich 個組合踢成點
幾得意
以前德國波
逐個秤一定同世界主流top班人爭咁啲
但係砌埋一隊又上晒身

依家掉返轉
有質素較好嘅球員
砌埋一隊唔知踢乜9
質素較好只限中場/翼
全國得一個中鋒射手
2023年後防仲係出緊曉姆斯
❗️Excl. News #Tomiyasu: As revealed yesterday FC Bayern was extremely pushing for the 25 y/o in summer. Main reason: Versatile player who can play at centre-back and right/left-back. #arsenal

➡️ Bayern would love to sign him in winter but Arsenal doesn’t want to let him go
➡️ At this stage he’s not for sale; Bayern informed about it.

Bayern will keep monitoring the player's situation towards a potential move next summer. @SkySportDE 🇯🇵

日韓後防連線
入唔到仲好,咁樣入到去都係俾人大炒,同組有法國
兩隊Pot1點同組
andrich出到嚟幾下tackle都唔錯,防守係好過其他中場
我覺得打同級對手德國未必會柒
反而打d 冇咁勁既就可以差得好離譜
甘簡一定要拆
係睇鼠有冇guts放個純破壞既落嚟
甘好似唔肯踢右閘
咁即係派牌中場就係佢同根叔二揀一
咁唯有寄望甘嚟緊呢幾個月踢好啲"用作品說話"
國之將亡
仲擺款
擺根叔去中場中根本唔合理
根叔勁嘅係後上 喺鏝佢係3421 前面嘅2
對返4231 就係攻中位
根叔/wirtz/細梅 3揀2出 就差唔多
加多隻翼同前鋒
後面搵個防中夾甘
根叔 + 甘
令我諗起英撚雙特
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞