[古里路真係200%啊]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾肆

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
佢射波好好 改右閘晒料
關於首次招入杜基斯治

拿高士文表示:“他可以非常有價值,尤其是作為替補。這個賽季他的開局並不容易,不過現在他再次有了不錯的數據,而且用他的表現幫助不萊梅。如果你在頂級球隊攻入20球,這不如你在不那麼頂級的球隊貢獻很多進球和助攻讓人印象深刻。他的定位球非常有威脅,他是一名很好的終結者。他也很瞭解費高洛,因此這是另一個可以幫助我們的因素。在通往歐洲盃的路程中我們想要2-3名真正的中鋒,我們現在有3、4、5名候選。”

養成系主帥黎講拿蛇係有料
第一季防守麻麻,戰術比愛蛇屌打,上年上半季調教到防守有板有眼,打巴黎兩回合代表作

唔敢講過到曼城但應該唔會比人炒

然後兩年黎削開火權+賣抖音唔用中鋒,買條傻閪塞內加爾垃圾返黎玩自己,搞到比人炒

依家教德國即刻學精用返中鋒

祝拿蛇早日戰勝歸來踢走傻閪杜狗
咁好老實佢當時tune到賀芬咸同帶到紅牛入四強
點都有料過佢同班同學
只係大會唔會俾咁多時間佢慢慢學
(炒佢嘅時機好唔好係另一回事)
佢而家識得務實啲對於嚟緊歐國盃都係一件好事
佢當務之急都係要諗防中組合同埋點樣令到細梅同域斯共存
佢同學次次都威得一季
季中炒佢真係幾弱智
就算想要杜狗 乜嘢準備時間都冇得俾佢
佢咪又係做住返差唔多嘅嘢先
等多兩個月會死咩
好似話驚俾人搶咗杜狗先嗱嗱臨炒拿狗
阿德萊德聯個66號?
葡萄牙中場軒拿圖山齊士攻守皆能,原來還有一個「過人之處」。軒拿圖山齊士(Renato Sanches)在2016年以超新星身份加盟拜仁慕尼黑,雖然未能踢出水準,很快就被賣走,但仍然在拜仁隊友查維馬天尼斯(Javi Martinez)心中留有深刻印象。

現時效力卡塔爾體育會的馬天尼斯接受YouTube節目訪問時最近爆料,指山齊士的陽具非常巨大:「在拜仁裡,山齊士真的很瘋狂,我不想在更衣室裡到處看,因為他的陽具一定會露出來。」
呢幾日咁多新聞話搶麥總
隊波都就快比人肢仲嚟做乜
呢幾日咁多新聞話搶麥總
隊波都就快比人肢仲嚟做乜
請咁多領隊做乜
睇到有訪問杜狗會唔會需要買包皮
杜狗即話,係呀會嚟呀哈哈哈
國際賽期冇野講
包皮抬自己價 叫高啲蝗鈀簽字費者
十幾敗一和好比面啦
仲記得果陣仲喺德乙啲球迷仲話唔想升班
反彈得太勁
歐聯出唔到線好正常
但係聯賽奶晒野
高文+傾+包皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞