[古里路真係200%啊]拜仁慕尼黑球迷討論區 壹佰叄拾肆

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
玄學既野好難講
頹咁耐點都有反底
係差左邊場啫
你勁𠹌屈
利華無敵!!!
場場踢90 專注力可能有影響
印象中Kim呢下傳球路線已經唔係第一次出事
https://twitter.com/imiasanmia/status/1724094365524537362?s=46

勁就唔係 不過態度值得尊敬
做backup起碼唔會interview左講右講
唔似某位現利記球員
上場比唔到貨,又係到嘈生哂
佢係利幾勁都唔關我事始終免簽返黎賣到咁多錢,又唔會點屌佢嘅
其實話gllm態度差 對傳媒扭計(?)有冇sources
係咪我skip咗 唔多覺眼有
咁未去到免簽咁誇張
我記得好似都18M
馬沙先係free agent
不過賣返出去都有40M都算係咁
成日撈亂,不過佢呢type近年買親都冇過成功
由杜生到聖山到佢杜已經係最似樣
咁未去到免簽咁誇張
我記得好似都18M
馬沙先係free agent
不過賣返出去都有40M都算係咁
成日撈亂,不過佢呢type近年買親都冇個成功
由杜生到聖山到佢杜已經係最似樣,可惜太脆
杜印象中起碼冇亂咁吠
杜係衰太脆,係有料但比傷病局限左佢上限
聖山就係真·垃圾
Gllm 係懶,我唔知高普點練佢,不過係拜真係冇咩辦法,呢邊聯賽不容有失,唔似利少一季歐聯都冇所謂
所以對年輕人培養係差d,除非好似細梅電話咁出場必交貨/比人睇到你有咩勁,話者史坦咁孩單防mnm
加上鼠蛇唔太識練新人(1942都冇咩大進步)杜狗上任後更加冇空間玩呢d
杜係衰太脆,係有料但比傷病局限左佢上限
聖山就係真·垃圾
Gllm 係懶,我唔知高普點練佢,不過係拜真係冇咩辦法,呢邊聯賽不容有失,唔似利少一季歐聯都冇所謂
所以對年輕人培養係差d,除非好似細梅電話咁出場必交貨/比人睇到你有咩勁,話者史坦咁隊短上身單防mnm
加上鼠蛇唔太識練新人(1942都冇咩大進步)杜狗上任後更加冇空間玩呢d
聖山揀錯時間過嚟
哥師年代過嚟有機會俾佢tune到個腦
但係作為新星做肥安手下好難有運行
OFFICIAL: Bayern have completed the signing of Nestory Irankunda from Adelaide United. The 17-year old will join the club on 1 July 2024 ✍️🇦🇺

Who
杜利素兒拜嚟 好似係
gllm 問題係適應唔到

ajax 同利都係3中場中間個位 能力唔洗好高
拜係2中場 要求個人能力幾高
新加仔聽講買黎改右閘
澳洲仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞