[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (1) 第三次DIVE大戰喜迎香港場!

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
你個個音台po 擺低一句話人起底
有冇係個個音台po叫人唔係好整df 整cp呀
下一個溫家寶藏
懷疑你反向求緊圖
你會刀佢
(1)任何人印刷、製作、生產、複製、複印、發布或輸入兒童色情物品,即屬犯罪,一
經--

(a) 循公訴程序定罪,可處罰款$2,000,000及監禁8年;或

(b) 循簡易程序定罪,可處罰款$1,000,000及監禁3年。

(2) 任何人將兒童色情物品--

(a) 交給或借給其他人 (不論是否為了得到任何形式的報酬);或

(b) 分發、展示或放映,

即屬犯罪,一經--

(i) 循公訴程序定罪,可處罰款$2,000,000及監禁8年;或

(ii) 循簡易程序定罪,可處罰款$1,000,000及監禁3年。

(3) 任何人管有兒童色情物品 (除非在該物品中他是唯一的不雅描劃對象),即屬犯罪
,一經--

(a) 循公訴程序定罪,可處罰款$1,000,000及監禁5年;或

(b) 循簡易程序定罪,可處罰款$500,000及監禁2年。

(4)任何人發表或安排發表相當可能會使人認為某人分發、展示或放映兒童色情物品
或有意如此行事的廣告,即屬犯罪,一經--

(a) 循公訴程序定罪,可處罰款$2,000,000及監禁8年;或
支持大家可以睇返#126

[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (1) 第三次DIVE大戰喜迎香港場!
https://lih.kg/BfxMiqX
#126 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
cap人圖果個有入df谷
唔記得果個系唔系某站支持者 air cap?
支持報警拉埋
一提起站就咁多隻狗出黎咬人
黑到呢
叫人潛 不如唔好叫連登討論區啦
好撚驚?
心虛?
無錯,成個連登都係首站啲打手
絕對冇人係真心唔鐘意隻秋虫既所作所為
我有個女得10歲係Dive嚟,一諗到阿女以前逢星期六日同d同學去搵秋蛇嗰班人渣交收,我作為家長真係晚晚都擔心到瞓唔著!

好彩有人開咗佢地樣,我有得提阿女同d同學一齊提防嗰班飯圈人渣!
好快個po啲人dive晒
依到變成唯一應援站支持區
如果唔系站主同佢班人舊時
咁肉緊個post系唔系佢開

大家dive討論下 有份你我
秋虫心虛 舊ac 都del埋
開過新既上嚟澄清添啦
我支持唯一港站
當時秋虫搶開po應該嬲到幾日訓唔着
原來你咁大年紀
似你班小朋友咩,秋蛇比人爆左勁嬲要上嚟幫佢報牛
想知系唔系 有份網上欺凌 傳播人地私隱?
答左先啦,一張相邊到係起底邊到係私隱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞