[DIVE into IVE] 아이브 討論區 (1) 第三次DIVE大戰喜迎香港場!

1001 回覆
13 Like 8 Dislike
又成功避左ENCORE

🏆 231112 <INKIGAYO> WINNER

#IVE's “Baddie” earns its 3rd win on this week's Inkigayo 🎉🎉🎉

Congratulations @IVE_twt & DIVE 👏
#IVE52ndWin
#Baddie3rdWin

竟然擺到人歌一位
隔離仲係呢兩首
差啲輸俾魚
Cls 以為自己係官方後援會牙? 咁講野 當其他細站全部係咩?

禾真b真係好可愛
有無入佢地谷 有入就知點解
圍爐打飛機既極致香港kpop飯圈之恥
排細站排到傻
對唔字 講左真心話 唔好貼我大頭
等潛伏多時嘅手足po嚟睇下
你去影返貼返佢哋大頭囉 以眼還眼
犯法野唔會鼓吹做 無論係色情df圖定起底
相信起人底 同支持起底既人同某啲站 遲早會有報應
條魚其實都唔Care
都賺夠錢
香港無肖像權 犯法啲記者比人拉哂啦 去影返佢哋啦
咁有人要有基本既操守,唔系既話同某啲站有乜分別

你好嬲?
犯法野唔會鼓吹做
但幫啲整df aka製作及發佈兒童色情既人洗白
邊part洗白 我大大字未寫df唔好做
講既事系起底依個行為 唔好學人扣帽子啦
好似cctoy班人咁下下話人乜尸乜尸咁

成個kpop飯圈都比你班豬兜攪臭啦
如果擺張相叫起底既話香港唔好比人影相呀笨
電話名住址咩都冇就叫起底
事實比起起底,整cp呢樣野係嚴重好多
班妹豬仲未報狗拉人封艇你就執到啦
秋狗實有mon po既,提你啦
Del左個ac,唔好再搵啲狗上來吠
啲人好快唔記得架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞