【十月新番】【中二病末期】我想成為影之強者!第二季 (2)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
因為上集個惡夢
好快佢就會知老母都係無得救
畫到出哂腸
終於有伊普西龍嘅戲份
雖然一早日馬訂左bd
但都無時間去
講真,唔明點解上面有人鍾意蘿絲
腦衝、 又冇腦
你真係有睇?

據點變左雪女提供

我想你誤會左shadow大人

shadow大人想問666點解唔做黑帝.

shadow大人真係去結婚唔做黑帝(我米無戲做)

條女以為講要佢回想一起拍拖日子
實際shadow大人係叫佢回想殺父事件.

呢套其中一樣勁既地方係shadow大人講既野.
同D人聽見既野係兩回事.

remarks:
仲有shadow大人係掛住食餅都唔係太入戲
(唔知食左幾多件)
啱啱極速睇完第四卷
感覺小說好似冇動畫咁好睇
同我想知小說後面係咪大暴走
我都想知
呢個世界冇嘢唔可以用魔力去解決
斷手斷腳都可以重生 頭髮呢啲碎料啦
認真分析
弒父嗰刻蘿絲除咗知道老豆冇得救 佢本身就打算以死謝罪
就算加入sg之前嗰刻佢都仲問緊alpha加入sg係咪真係可以救到自己國家 而alpha答案係“你要展現自己到嘅價值(先會考慮幫你)”
喺救老母之前 蘿絲前輩係迷茫緊 除咗因為弒父嘅內疚感 亦都係因為佢覺得自己加入sg之後並冇得到足夠拯救國家嘅力量 自責緊“點解自己咁冇用”
喺呢個時候 接到嘅任務地點係“因為國王死咗引致內戰 死傷慘重嘅城鎮”
滿目瘡痍嘅城鎮 堆積如山嘅屍體 喺佢眼中係因為自己無能而造成
同埋動畫cut咗好重要嘅一點 sg為咗令蘿絲放心效力 聲稱“所有王族都受到反抖M派保護(即係第一季最後一集提過 接收國王條屍嗰派)”
結果係畀蘿絲親眼見到“自己老母被教團控制”

究竟係教團擄走咗自己至親 定係sg呃佢?
喺蘿絲對sg有所懷疑嘅呢個時候 559仲火上加油想喺佢面前殺佢老母

最終結果就係“我冇能力守護好自己國家 最少都要保護好自己至親”
一嚟日式唔一定雪女
四越財力搞間日式旅館仲易過救人
二嚟就算真係雪女,商戰篇最後就開始合作
唔係雪女據點無必要有個雪女幹部招呼主角,你望下開門條女
呢個又真係唔認得
影庭自己都一大堆獸耳
謝謝講解
唔怪得七影覺得唔同螺絲解釋清楚都有責任
邊估到自己老母係隻臭雞
點解依幕咁快都睇到
教團雖然掛名叫教團
但實際上更偏科研組織
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞