【十月新番】【中二病末期】我想成為影之強者!第二季 (2)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
正常人食飯柯屎結婚生仔,係無可能有佢果種境界,能夠成就前人所不能既都係神經病同有勇無謀既人,例如第一個想騎馬既友旁邊啲人應該覺得佢係神經病
屌你佢又唔係唔睇報紙唔聽下屬報告
但可以完全唔理解外面發生左d咩
剩係諗計點樣華麗登場,笑撚到仆街
令到暗影大人唔係為錢而大嬲既
都無幾多個
好似佢咁勁真係唔洗理個世界變成點,剩係做想做既事就夠
唔講都冇留意到
狗狗真係好得意今集冇戲份就係依度俾返佢
正常人有佢既能力的確可能會諗拯救世界打擊黑幕
但佢唔係
佢係諗埋d痴線野,即係自編自導自演d鬧劇出黎
今集完全講明係佢眼中果日係點,羅茲先輩想做霸王殺父
跟住開始FF自己暗中幫佢上位造佢變大魔王
然後等有勇者討伐羅茲準備成功果一瞬間就華麗登場消滅曬兩邊再哈哈哈咁離開

單打單559係夠打
殺完人搶埋走佬
如果無666阻住
失左先機
搞到對面可以玩人海戰術
個計劃係會成功
搞到最後無魔力先唔夠打

當然559自己都有問題
串柒柒咁
有計劃又唔同手下單聲先
咩都無同666講
見到666有反應個下
佢就應該走人同CALL馬

BTW666係豬隊友既劇情唔只呢一次
有冇人同我一樣開頭認錯左瑪琳做559號
一路睇以為係同一個人黎
去到中間暗影大人叫佢做瑪琳先知原來係之前個隻雞
我屌 暗影同班手下對話咁9唔搭8都傾到落去

每次同佢班靚傾計都好好笑
席德係幾時認識瑪琳
邊集有提到 我係咪miss咗d咩
佢兩個好似識左好耐咁
暗影大人邊會記得

見到制服以為自己人打緊盜賊就幫拖姐

應該只係559記得暗影

兩條友對話緊 但乜都冇傾到
講緊瑪琳
因為席德直接叫瑪琳個名
暗影大人走佬,咁啱去咗間旅館住識到佢姐 冇咩特別

btw 好耐冇見暗影扮路人打鑊甘 笑到仆街

而家七影中最鍾意佢
句句台詞都勁Cute
佢對平日救過乜人無印象就緊
平日貪錢成咁但又送袋金幣俾佢,佢係無法都市救過瑪琳唔記得,但住係佢旅館一陣反而記得
係囉
佢連雪莉都唔係好記得
但識左冇耐既瑪琳反而咁快記得佢個名
佢喺無法都市救咗勁多平民喎
個個都係救一救就急住擰轉身講"月亮已經很紅了"扮型, 跟住即走佬去第二度救其他人
點記得咁多

住旅館都住咗好一排啦, 仲日日食老闆娘整嘅早餐
但係觀眾既眼中只係識左一集
聲優應記一功
其實今集過左幾耐?
佢好似做左好多野又玩左轉監獄又玩左轉革命軍,跟住係瑪琳度嘆早餐都嘆左一排
條友堅唔記得救過瑪琳
仲要自己讚救瑪琳個人(其實即係佢自己)
咁樣救完人就走幾型

笑撚死
話果個人識啲嘢喎
咁樣救完人就走好瀟灑
原來係讚緊自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞