【十月新番】【中二病末期】我想成為影之強者!第二季 (2)

1001 回覆
12 Like 2 Dislike
之前唔係話作者 吹唔到落去所以停左好耐咩
宜家又有更新?
俾人狂屌+文庫版修正 + 幫手整GAME先停咗排啫

首先要有女
拎六張飛,去三越….
屌男主太痴線唔理周圍D人既死活
成套野都鳩鳩下做主題
唔明點解會討論人性問題
動畫衰在冇交代雪狐點搵闇影返黎合作
本身諗住無法治都市三分天下
點知都係得吸血女皇勁少少 雪狐同漆黑大叔都係炮灰級
你同隔離帝國的睿智比較下就知
同樣係誤會系作品,帝國的睿智一樣自私,鍾意做低b嘢
但人哋可以描寫得個主角討好,任性完之後會有意無意中幫助到其他角色
而唔似暗影大人咁理鳩身邊人死
認真便輸了
要享受呢套野第一樣野
就係要捨棄現實道德感

btw雖然暗影唔理鳩身邊d人點死
但個d人係唔會死
最後又會好順手咁救返
一個係唔想死
一個係唔怕死
暗影大人轉生原因都係為求魔法而比車撞死
唔係諗住佢有幾正常呀嘛
本身套野就係sell依啲鳩味 睇下個世界點樣扭橋扭到暗影大人做完鳩野都係偉光正
一開始就接受左佢係痴線
點會無拿拿中途先話佢個人格有問題
人格無問題就唔係暗影la
結果all right就得
一向暗影大人都係以型為目的.
希望重現佢認為型既場面.(痴線天才)
由脅持人質.幫666殺父之後走人.
覺得有趣而去做.
佢好似一直唔知點解666要殺父王真正原因.
只係以為佢殺父奪權.(覺劇情有型去幫666)

係咪整死商團? 本身堅係要整死佢
仲有下文佢係想整死商團搶晒D錢,出現七影面前給錢重建.

remarks:
基本人性都有只會殺盜賊搶錢.
暗影就係做人唔正常得嚟又內裡又好正常
唔鳩理人得嚟,如果眼見範圍內幫人只係舉手之勞又唔會唔幫
好人一定唔算但壞人都稱唔上
自我中心既混沌一名
暗影大人個水著event都幾廢
好細,一眼睇哂係得啲紙牌同少少商品展示
屌但最重要嘅商品呢?!
丫屌你未撚出,預約定先啦出年會有

咁撚on9
錯la,佢只係想鋤強
鋤完人先考慮一下扶唔扶弱
扶弱1:9鋤強
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞