[DiuTV 全民造星IV] 妹豬討論區(247)

613 回覆
9 Like 13 Dislike
新人LM
近排重睇造星4掛住班妹豬
2個旅遊節目即是撞鬼自駕遊同撞名撞城又一番,健康節目即是我想身體健康,chill club 即是星期五chill club推介,不過係替席,但應該仲有存貨。平時8點準時開飯,星期六晨早黃金興趣班。
你有呢度做標準
呢度都無灰粉,hater就一大堆
噏唔出佢有咩節目有幾出奇
最多咪話佢無noise,點會話佢無job
alice今年除左燒鮑魚同5g仲有咩
兩個旅遊節目我都有睇,但又真係完全唔記得咗自膠
咁計起碼有show錢開飯,講講下可能好景過阿神Pony嗰啲
Pony很多野拍緊未出,一個係泰國最近同米媽ah gi 拍緊,不過比較黑,新聞話佢炒咗車人冇事,ah gi潛水出意外送咗院。

https://hk.news.yahoo.com/ah-gi樊沛珈拍viutv旅遊節目遇潛水意外入院-憶述當時情況:第一次覺得自己好近死亡-033806059.html

另外馬拉松節目應該係長時間拍,兩個節目都唔會太快出到
呢個post都有新人
新人鍾意邊個妹豬?
美到
睇返自己做關家姐已經係一個笑話
竟然有新人
席每次比人提返報復式浪漫個反應都係尷到抽筋

https://www.youtube.com/watch?v=_HYtdLB7Y0M&t=1005s
16:46
當年B組飲恨俾人foul左果啲好想繼續follow
Hannah mic
會唔會有啲冷門或者唔算妹豬
(冇追晒咁多post衝左入黎)
hannah係咪俾方方推咗落山嗰個
幾可惜,Hannah有料,入組後冇乜發揮
如果嗰round跟牙祖,3個人擅長唔同舞種,勁舞會好正
馬欣都哂,不過留得後,同埋教B組其他人跳舞
寰亞推新女團Me& 打COLLAR LT
https://lih.kg/3548321

又有新團
多到可以開個女團討論區
strayz 真是冇人理
個團都冇咩動作 冇乜好講
MOTS出街之後有冇齊過人 我都唔記得了
solo街客0理
係咪已經摺咗
理論上未,但每個人只顧着自己出歌,加埋全團出歌數量唔算少,只係團很少齊人,很少出團歌。
Ariel去咗南泡成年,冇計
新post留名
你好sis
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞