[DiuTV 全民造星IV] 妹豬討論區(247)

613 回覆
9 Like 13 Dislike
畫面好美
多咗條無謂人
但yolica很美
罪大真係簽佢先大鑊
罪大攪新label green music,剛剛簽完幾個,邊有空間簽人
可以用獨立音樂人身份同Sony簽發行合約
專心出歌幾啱emiko吖
Sony歌手細水長流
同埋冇咁多無謂嘢搞,自由度都算大
唔一定出pop,咩曲風都俾你出
人氣唔高都繼續搞,唔迫你轉型
Mischa隻新碟幾好
細水長流這句可圈可點,想到Mischa血淚史,單拖出完第一首歌,人間蒸發兩年,跟住三四首唔係好令人記得的歌,玩完造星先咸魚翻生
唔係造星3佢而家可能仲摺過師妹區子琳
唔係可以點?
非電視台女歌手,強如牙cloud都唔係太紅
Emiko都係適合靜靜地做歌
Sony呢方面可圈可點
留意一下當日Green Label成立記者招待會、有一個special guest,無簽約又出現,Anna Hissbur,明顯可以睇Sony想找甚麼人
咁凍沙灘拍咩呢

btw終於死Po了
裸泳
冇咩特別嘢唔夾硬推啦
入嚟就係想講個沙灘
著到咁差啲以為出咗國
見有個疑似帳幕嘅嘢,係咪拍露營呢
Emiko 平安夜參加Sony嘅報佳音?

【🤴🏻KING & Emiko Christmas Caroling @ Mira Place】
.
今個平安夜,相信大家都唔會一個人度過,因爲 King C AllStar🤴🏻 同 徐嘉蔚Emiko 將會嚟到 Mira Place 用音樂同大家迎接聖誕🎄,約定大家到時見🥰!
.
「KING & Emiko 平安夜報佳音活動🎤」
✨日期:2023年12月24日
✨地點:Mira Place G/F
✨時間:9:40 PM to Christmas Day
✨活動統籌:Green Music

https://www.instagram.com/p/C1EwZVcycEN/
green music
Emiko夠料直入Sony Music
不過造星4佢太早出局
仲要早過trash
要令唱片公司高層對佢有信心都唔太易
係唔係入睇吓當事人ig 有冇公司contact
好似都係同一round?60強?

不過講實力emiko唔止高trash一班啦
同埋佢其實都好似識講下野幽默下
本身講野把聲同個性格個反差感又好正
叫佢去上唔同channel宣傳下效果應該都會幾好
希望快d有個機會俾佢啦
拎trash同佢比is侮辱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞