[DiuTV 全民造星IV] 妹豬討論區(247)

613 回覆
9 Like 13 Dislike
聚到人心
咁條trash都成日去姣o的男嘉賓
都似係想釣到金龜

問題係娛圈中有冇第二個泥鯭
主席無啦啦上黨台節目表演
仲要唱candy ball
https://www.youtube.com/watch?v=53mlF8JLbxQ
太耐冇跟開
個交叉係乜事?
蛋狗上年生日嗰啲嘢囉
xx係乜嘢?
唱歌
btw瑤唔再做art like大本營了
新po lm
瑤多job
如果係咁,愛麗絲可能係5g中最少野做
仲有馬友會同Art Like大本營保就業
姓鍾嗰個先最少嘢撈,一個節目都up唔出
馬友會就完。人哋係老人節目穩膽,黃金興趣班個個星期六晨早都仲有,星期日我想身體健康應該會長期做
成日都有佢
不過呢排播緊嗰套35+ love冇乜發揮
唔係太多時間分俾主持講嘢,陳伯同娟姐又口水多過茶
自從牙席無拍chill club推介之後都變咗鍾拍
咖哩大到8字
馬友會就完。人哋係老人節目穩膽,黃金興趣班個個星期六晨早都仲有,星期日我想身體健康應該會長期做

呢堆節目平時都唔會睇, 亦冇人睇o既
其實真係當唔到佢有o野撈囉
好撚正
講真今年真係捧灰多過alice
2個旅遊節目1個健康節目
chill club又有份
alice今年真係唔覺有咩機會
保持正念,等飛黃騰達出街
[ViuTV]Mike導最新作<無制限探險隊>(7) 河馬食斑馬都講得出?仲話自己係醫生喎
https://lih.kg/BedDDwX
#492 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

[ViuTV]Mike導最新作<無制限探險隊>(7) 河馬食斑馬都講得出?仲話自己係醫生喎
https://lih.kg/BedDLpX
#779 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

補返啲圖

呢堆節目平時都唔會睇, 亦冇人睇o既
其實真係當唔到佢有o野撈囉
講真今年真係捧灰多過alice
2個旅遊節目1個健康節目
chill club又有份

alice今年真係唔覺有咩機會

樓上都有提到
結果係呢堆全部total loss哂
你講到佢有幾多個節目, 但現實係上面巴打冇辦法講到佢有乜節目
同冇節目冇咩分別
以呢個角度睇, alice點都多o野做過姓鐘o既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞