THE iDOL@MASTER綜合討論區[109]各地師團集結!!八月十二戰幔揭開!!

1001 回覆
0 Like 3 Dislike

兩個真係孖生親生女

1個7秒C+11秒公主
叧1個11秒C+7秒公主

Cu Pa冇人權
btw
前面很多高技術人士
我呢個渣渣先行離開了。。。

個位收得太差up唔到圖容許我純文字

早幾個po我都貼過幅圖

同一隊
同一首歌

103.3萬vs97萬都無

所以打幾場黎試真係無太大意義

兩個真係孖生親生女

1個7秒C+11秒公主
叧1個11秒C+7秒公主

Cu Pa冇人權

麻油兩張都7秒高
我cool 雙deep > 凛單deep, 不過淨係試過活動m+

雙deep一般黎講一定炒單deep
除非你講幸子+悠貴vs單有香ed case
爭議較大應該係3vs單
但公主我自己既觀點上面講左

先唔攞犯規co楓比

從紅巨同W巨的說法可以客觀肯定單雙的分數會好接近,即係屬誤差範圍

3我個人睇係一定<<<單/雙,因為個percentage 拉得太低

其實好複雜好難就咁話單定雙,每雙色既deep同fes夾法都唔同
秒數撞得少既雙deep其實係大炒單deep,無錯係大炒
%低係一回事但唔好唔記得包左兩種分,coverage 高左好多

唔知你地3deep點test
但3deep+貓再加卵用
得單有香部分歌贏,即係齊曬腳既話3deep~單有香
ps有香+dmj+雙fes combo+貓

我們都係輕鬆檢証啫,未去到好認真既程度

不過你要話能夠大炒的話,應該就會5回裡面最少3回會係明顯高分過吧

紅巨同w巨有証據支持,我唔係話唔信你,不過你起碼比最少一次result係大炒嚟睇下嘛

我唔知你點先叫大
其實只係around1萬分咁上下
sb最有用除左高分一截
打高分機率都高左一大截
場場開技唔同相差較大
你要實戰試其實有難度

一兩萬只係誤差
當年剛剛出三色一比較最少差5-6萬嗰啲先叫大炒

簡單講,當年我衝第一期SSS我用三色隊打左1788次going,最高分120萬,大部分時間分數維持117-119萬,所以一、二萬屬誤差

兩萬先唔講我認為已經唔算誤差
你要明cu係撞左一張
如果無撞會再高一兩萬
所以單vs雙真係唔會相約
當然只係講緊依加cu就唔同講法
我就睇完紅巴w巴妃巴的檢証得到既結論係雙可以穩定稍勝單,真心說你講咁多野出來唔比d証明我好難同你討論
有種出4高deep卵用
我都有興趣睇下自己忍唔忍到手
有種出4高deep卵用

我就睇完紅巴w巴妃巴的檢証得到既結論係雙可以穩定稍勝單,真心說你講咁多野出來唔比d証明我好難同你討論

我結論係Co現時雙穩陣過單

如果出埋9秒公主又要有排計

Cu個情況複雜好多

Cu個情況複雜好多

This

Cu個情況複雜好多

Cu太多配搭

我樓上都講左
同一team可以相差咁大分差
我假設兩team平均分差兩三萬
真係唔試返幾十場都prove唔到
兩三場prove nothing
嘛未當我返工9up唔信都無所謂
另外都講左我好多時會去cgssguide test下自己諗法
你唔相信佢program我都無計架
無記錯佢d formular 係拆apk
我認為有一定可信性
有種出4高deep卵用

BTW

而家D 7 9 11秒C+P+廢晒

6秒13秒上返水

4秒依然吊打

Cu個情況複雜好多

Cu太多配搭

睇潛能/愛就夠
配搭我上面講左,最高分有n個搭法係相若
因為最屈既卡撞到7彩,換無撞秒落去都係差唔多
BTW

6秒13秒上返水

4秒依然吊打

楓楓親生女又一鐵證

我樓上都講左
另外都講左我好多時會去cgssguide test下自己諗法
我認為有一定可信性

我重申一次我唔係唔信你,係我想講你同人討論的話請準備好能夠用來說服人的材料

叫人自己去查是最差的討論方法
BTW

6秒13秒上返水

4秒依然吊打

6秒無水上架啦
13pa 都仲有機
cu team用悠貴都可以照用卵用唔用6中
我都理啲秒數,唔撞就算

我樓上都講左
我認為有一定可信性

我重申一次我唔係唔信你,係我想講你同人討論的話請準備好能夠用來說服人的材料

叫人自己去查是最差的討論方法

我自己查完先講出黎
係你地有懷疑先嗌你地double check
原諒我返緊工無可能逐幅圖cap
re一次ply load幾十秒
如無意外總有日會到中確率deep
追分無止境記得識收手

拖到而家先fc呢首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞