THE iDOL@MASTER綜合討論區[109]各地師團集結!!八月十二戰幔揭開!!

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
我就睇完紅巴w巴妃巴的檢証得到既結論係雙可以穩定稍勝單,真心說你講咁多野出來唔比d証明我好難同你討論

我結論係Co現時雙穩陣過單

如果出埋9秒公主又要有排計

Cu個情況複雜好多

Cu仲有個問題係得兩種fes揀
但係兩種都係中確率
即係計出嚟最大個分可能要洗多好多次先會扑得中

就咁睇啲fes限嘅技我諗Pa出埋SB應該都會好過Cu
我就睇完紅巴w巴妃巴的檢証得到既結論係雙可以穩定稍勝單,真心說你講咁多野出來唔比d証明我好難同你討論

我樓上都講左
同一team可以相差咁大分差
我假設兩team平均分差兩三萬
真係唔試返幾十場都prove唔到
兩三場prove nothing
嘛未當我返工9up唔信都無所謂
另外都講左我好多時會去cgssguide test下自己諗法
你唔相信佢program我都無計架
無記錯佢d formular 係拆apk
我認為有一定可信性

我重申一次我唔係唔信你,係我想講你同人討論的話請準備好能夠用來說服人的材料

叫人自己去查是最差的討論方法

我自己查完先講出黎
係你地有懷疑先嗌你地double check
原諒我返緊工無可能逐幅圖cap

返緊工就返工,上得嚟即係你hea緊啦,唔係藉口
我同你討論,你話我知你的想法正確,咁我當然會懷疑,咁你用證據說服我好合理,點解要我去double check
老師教書會不會一入課室同你講「嗱1+1=2,但係我改薄好忙,唔明白/懷疑的話你們自己打開本書xx頁睇左佢」咁?

拖到而家先fc呢首

AP

又要跪了

拖到而家先fc呢首

AP

又要跪了

拖到而家先fc呢首

AP

又要跪了

Cu個情況複雜好多

但係兩種都係中確率

pa 有fes mio carry

拖到而家先fc呢首

AP

又要跪了

次次都高我幾萬分
另外之前好似9up過4deep會幾屈
但打返自己面先
少左張18combo18p分會唔會高得過應該有d保留
大佬都話左個位收唔到
關我hea緊乜事

Cu個情況複雜好多

但係兩種都係中確率

pa 有fes mio carry

同埋其實美嘉嘅13秒高都真係唔係咁差
你見我唔係秒回係因為有時refresh load幾分鐘
你想我點up圖
你見我唔係秒回係因為有時refresh load幾分鐘
你想我點up圖

我又冇要求你秒回

同時我只係心平氣和咁同你講,唔好誤會

反正我得到想要既結論,我就end topic

https://twitter.com/shineka_/status/895647809453539329

原來cgss唔俾佢用シネカ個名變左シ〇カ

https://twitter.com/shineka_/status/895647809453539329

原來cgss唔俾佢用シネカ個名變左シ〇カ

佢之後因為band dream用到好開心
打岩topic 再叫我入來
打岩topic 再叫我入來

大佬對唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞