THE iDOL@MASTER綜合討論區[109]各地師團集結!!八月十二戰幔揭開!!

1001 回覆
0 Like 3 Dislike
本日20:00頃、以前からたくさんのご要望を頂いておりましたライブチケット所持数の上限について、バランス調整を行いました!
詳しくはゲーム内のお知らせをご確認くださいね♪
■ライブチケット上限数
 300枚→400枚
#ミリシタ

不如開到1000
可以一個禮拜先打一次歌

玩音game但冇人打歌

係育成game

利申: 仕事左1300次 打歌<300次
兩支棍到左,amazon就咁用尼龍袋裝住

有冇試過開唔開到

我個支都無試

試下佢啦

上幾個月訂咗支蘭子penlight唔識著
你都係試下佢好
唔怪得search唔到
香港GW the sky,荃灣,黃埔現正發賣cg 5th live viewing 場次

跟據線報現場會有fb支部成員派call book

換飛用表

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bRBRDe_GoUdCk8ciwSG6HJtGhGkRGc34DJrrXjDJbEg/edit?usp=drivesdk

[/quote]
me
兩支棍到左,amazon就咁用尼龍袋裝住

有冇試過開唔開到

我個支都無試

試下佢啦

上幾個月訂咗支蘭子penlight唔識著
你都係試下佢好

返屋企先試
放棄巴你去邊日,定兩日都去曬?

放棄巴你去邊日,定兩日都去曬?

日only
六要做狗
飯聚

冷靜咗一陣
兩位mark 左
明明有新SSR但係ニコニコ絕大部份新upload MV都係LMBG
明明有新SSR但係ニコニコ絕大部份新upload MV都係LMBG

實測3公主

最高分嗰鋪都唔夠我單公主+2c18%1od1ps嚟

新SSR睇完中の人表演十抽中左之後就無人理

Lmbg>>>>>笑美
實測3公主

Lmbg>>>>>笑美

留返月尾先課LMBG 張劵抽月限特別好運
實測3公主

差隻貓
實測3公主

差隻貓

我估有貓都係單騎>>>三騎
Percentage問題
實測3公主

差隻貓

我估有貓都係單騎>>>三騎
Percentage問題

有貓嘅話唔知放棄18%C+定OL好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞