[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (5) 9週年快樂 + manaka新歌準備

539 回覆
3 Like 2 Dislike
食個晏間餐廳播完「愛しさにリボンをかけて」然後過咗陣播埋「君といれば」

cover 紅,yoshiki 同 toshi 都完全冇comment 過
yoshiki肯定一早已經聽過demo,有d想知佢點睇

btw, yoshiki搞咗隊女團,monster audition 落選個12歲個靚妹有份但係真係唔睇好隊野,佢另外搞個隊band 死咗個主音之後己經冇晒影
個隊野係電視台節目「歌唱王」(唔記得係咪呢個名) yoshiki 有份做評審揾幾個贏過嘅組隊,但係有d覺得未必會搞得起
林生依家搞啲咩都好似冇乜好嘢

燒X個光環嚟cap水燒到痴晒線
上次The last rockstar都已經有一堆人插到佢哋上天
福本小姐呢排好似幾活躍唔知係咪又就快有新歌
又要入手了

綠色係靚嘅
公式x account 同 yoshiki 互follow 咗
遲d會唔會整首歌比佢地
off topic
せりな越來越唔知佢想點
反而會期待manaka幾時會有新歌出

今日呢個list 如果出碟就好了
https://x.com/mmma_lgm/status/1749045576711459020
可能三月初限特典就係橫濱live
不過希望佢順便sip 埋12月首愛しさにリボンをかけて同Christmas acapella 入去

*同
原來首TikTok 歌叫「I Promise You」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞