[リトグリ] Little Glee Monster討論區 (5) 9週年快樂 + manaka新歌準備

539 回覆
3 Like 2 Dislike
今年chur得咁恆
又tour又係咁出歌又要練舊歌
唔殘先有鬼
希望佢地聖誕新年呢兩個月好好抖下
MAYU個look好似落街錄音咁

Btw, 空氣瀏海三人組
好似樣
好耐冇蒲頭

同返咁多位巴打傾下計

今次去日本都冇咩私人時間,好多時間都係做遊客野,冇咩去追下little glee 雖然對比之前真係熱情真係減左唔少,但自己都有間唔中keep 下update

今次去既時間撞正出up to me 隻single 冇耐,最後去tower record 入手左隻普通版,同埋joyful monster唔知頭唔知路原來買single 咁啱送poster ,咁就順便多啲野帶返屋企

連登個up圖好似有啲問題,遲啲補相
bass mayu尾機到
踊り子比想像中岩mayu 唱
呢個音域完全係佢既十八番
tiktok live……
一次過出晒
tiktok live, CDJ2324, Mステ-
TikTok live = 日本真係比泡菜同抖陰搞到啲文化咗啲問題

CDJ2324 = 因為上唔到紅白 (NHK)

Music Station = 好似一段時間冇上過
上次上me 係咪已經係join us
MAYU世一

Monster Groove Party 入面隻いっそセレナーデ 同埋 Little Glee Monster入面隻ORION 真係不得了
Mステ-好鬼異,第1同第2次公佈都冇份但最後出歌list唯獨係多咗佢地事務所の力?

CDJ我覺得應該原本有搵佢地但係佢地一心紅白,
個期同CDJ夾唔到(可能只可以28號), 而家有組退出就再搵番佢地
modelpress 又特登整張ミカ大頭
前日先去完涉谷tower records 完美錯過左佢地
笑咗
哎呀

竟然係咁

我都想呢個時間響東京
CDTV個外景似係4人時去過個到

都係凍到痴線
每次見到姊組合照都有種掛住以前嘅感覺

名副其實嘅圍爐

一睇開頭首fanfare 回憶即刻番晒黎
冬天都要著短袖

ミューズノート播5人ver 嘅『愛しさにリボンをかけて』
cover 嘅『紅』係另一種感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞