【I/A】App台新Game討論及吹水區(39) - 自己用唔計

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
啱啱download咗黎玩
請問係咪一開始得一隻寵 之後要買? 我見人有三隻
同埋點先知個啲抽池係唔係限定?多謝指教
頭3隻好似免費定唔知升lv定做任有
我唔係好記得
去/livly>保管籠度睇下
有時活動會送保管籠,或者用1000gp買(我唔會買
依家冇限定,限定通常為期少過6個月
而且好多時唔喺瑪哈拉商店抽
官方會喺散步路徑某區開檔賣
到時你睇通告/右上event個掣會見到
btw隻game最緊要係識多d活躍嘅朋友
會每日淋水,會抽新池,過時過節會互送禮物
留意下朋友嘅心願同重複清單
send好友邀請唔好用定形文
通常d人都唔會加用定形文嘅人
咁而家瑪哈拉個個 調香師之島 唔係限定黎? 佢期限完咗之後有冇得抽返有冇得復刻? 定會絕版?
咁應該抽邊啲先岩? 多謝指教
唔係
好少會復刻,絕大部分完咗就絕版
絕版嘅可以同人換/my shop 活動嘅時候同人買/用復刻券(特定活動先有得換)可以重開一段時間
純粹睇你鍾意咩風格
或者如果你想養新livly嘅
可以選擇抽可以整原種livly藥水嘅樹先
Livly有分原種同P種
P種藥水要原種藥水+P種果實先整到
所以新人未必整到
至於扭蛋池入面棵樹係原種定P種嘅可以睇上面嘅banner
例如:

紅白梅嘅長角羽龍幾靚仔可以考慮下
d裝飾嚟緊農曆新年都啱用feel
不過唔保證一定抽到樹啦
當然如果你想都可以刷嘅
或者你可以add 我friend
邀請留你連登名
去我留言版到傾
我都可以送d原種嘅果實俾你(如果我有嘅話
加巴打你先 一開始真係無從入手 唔知抽咩好同埋唔知邊到可以搵活躍嘅人
抽你鍾意嘅就得
冇咩壓力,休閒社交game嚟
可以去/bbs>社群度搵
嗰度好多人招frd
好 多謝你
我見有啲人買贈禮帳再送野比自己
請問點刷隻長角返黎
抽樹就得?
抽到棵樹收集14個果實整藥水就得
或者抽唔到都可以靠收獲朋友嘅果實
多謝你 請問佢有冇一個地方係好多玩家咁企喺到吹水 見佢有個公園咁可以行黎行去 但冇咩人
新餅封測有三個邀請碼?有無邊個巴有興趣?iOS 黎
新餅封測有三個邀請碼。有無邊個巴有興趣?iOS 黎
唔知點解我自己玩到 但收唔到邀請碼送俾人
散步所有區都可以real time chat
係少人,始終年代唔同咗
唔係以前online game年代企喺廣場無所事事R水吹成日嘅年代
唔識嘅冇咩好吹
識嘅更加冇必要喺game入面吹
btw有咩問題喺game度問我啦
唔想騎劫咗人地個post
餅餅封測top個班都幾癲 狂刷討伐
有興趣 點拎code?
揾唔到你個Tg
我有code ,有興趣留TG比個你
開頭仲以為係餅餅塔防

點知完全係守望,即刻興趣大減
有冇邊個係你?
或者其他連登仔
兩個都冇留言
其中一個簡介寫係香港人
玩完教學就唔想再玩
行得慢,玩一陣就想瞓 好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞