【I/A】App台新Game討論及吹水區(39) - 自己用唔計

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
咁快有T表
【非支那】【I/A】魔法小神童加旋 (1) - 1月17日6點開服
https://lih.kg/3603658
有新驚都係悶 橙
個玩法太悶
動漫改篇預咗架啦
以前出過一隻卡驚好玩
執咗了
…你快啲問點解我唔中六合彩

https://gnn.gamer.com.tw/detail.php?sn=262241
有冇咩game係畫面靚又可以高自由度咁裝修自己屋企/基地
模擬市民
有冇人收到餅餅EMAIL話抽中封測?
佢條Download now嘅link都唔係download嘅
我以為Junk Mail unsubscribe 咗佢Tim….
唔知會唔會冇得試
- **封測日期**

2024.01.19(五) 10:00 ~ 2024.02.04(日) 23:59 (GMT+9)
佢叫Download Now丫嘛
唔係指聽日先開Ser?
佢寫「已發送」
唔介意遊戲性嘅話有Livly Island
隻game真係純粹抽蛋換裝紙娃娃同裝飾
冇遊戲性可言
雖然嚟緊夏天話會出模擬戰鬥
但根據web game年代嘅經驗唔好太期待會好好玩

Sor我On9,下面條款有寫
- The codes used to invite your friends will be sent via e-mail on January 19 (GMT+9).
呢個成日見到廣告 玩落覺得點 我見啲裝飾可以直接賣真錢 都幾貴..
直接賣真錢嗰個應該係NFT版嘅Meta Livly?
我冇玩嗰個
原版就好佛(佛心+佛系)
幫人淋下水,餵下寵物,同人交換下嘢咁
用嚟過下扭蛋同換裝癮,冇咩遊戲性
社交game冇咩壓力,唔使同人鬥
幾多台灣人,所以官方都幾重視繁中圈子
不過近幾個月營運推新限定活動推得太密
嗰期好多人都追唔切
但係最近又慢返

係咪呢隻
我自己都好中意玩啲模擬經營類 但手機玩得嘅真係好小 試下呢隻先 係咪要好重課 隻Game要追進度?

重唔重課睇心態
如果你唔要求全部嘢都一定要儲齊嘅
其實無課/輕課都冇問題
因為真係只係裝飾嚟,純粹睇你鍾唔鍾意
每個禮拜四同每月一號出一個新池,除咗d特別限定池(例如之前三麗鷗合作活動)之外
一般都維期6個月,真係鐘意嘅可以慢慢儲
重覆嘅可以同人交換
或者有時會開My Shop活動,俾玩家開檔買賣
抽中左餅餅封測,但dl 唔到,未開?
我iOS玩左成朝
我自己係玩Sanrio Sweetdays
都係好可愛好靚
大家都係cocone
呢間廠專出換裝game
未得閒玩
有無食評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞