[KPOP] K-POP 2023討論區 (44)

1001 回覆
1 Like 19 Dislike
woollim咁撚霉
俾我都走
呢啲唔叫25
好好聽勁支持LE SSERAFIM

IM FEARLESS
LE SSERAFIM

上次直播 隻坦克都唔知係咪發咗神經 冇啦啦當住羅pd 問上次15夜 做咩屈佢講粗口 牙安見到羅pd冇咩反應 都即刻講pd唔記得 rei仲要插嘴講下 嗰下幾撚尷尬
之黎牙英有幫手講野 順手拉返首新歌度 又要自爆自己唔睇sns 有陣係因為故意唔睇 最後又要扮有睇好多pd 節目 但係一直都講唔出名 又要牙安提佢先講到一個節目名 仲想羅pd搵佢拍綜藝
oh and Sakura was supposed to be first but you know we can』t let a Japanese person be number one in a kpop group 🤦‍♂️

崠蚖蝧人生小偷
@yy.y.y
9 months ago
笑死,沒看過判決嗎,12人都是內定,所以並沒有偷別人人生的說法

隻台狗講出嚟自己有冇笑?
https://youtu.be/qN2bbg2kuHw?si=d32Wf9iyclIYBD-f

好唔掂把聲緊到呢
完全上唔到咁

一次出道位都冇入過後期同金珉周一齊畀公司強捧畀降粉出道後吹係日本擊掌top細公司幫手買完出道位轉過頭有大公司睇中就即刻25入大公司嘅金采源係真人生小偷
咁你算唔算25咗gfriend
https://youtu.be/GlO9jg27epQ?si=0ayYtt9GzXO6uLD3
我哋都係討論返今日嘅大櫻🙏🏻
巴打唔好意思, 可唔可以唔好提金珉周?🙏
[KPOP] K-POP 2022討論區 (22)
https://lih.kg/bmzLfOV
#11 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
佢假膠嚟
冇主唱爭好遠
對itzy黎講有冇主唱對於整體vocal實力應該冇太大影響
Lia仲未復出返?
預計2028-2029年完工 地面起28層 地庫3層
成隊冇個唱得喎

似乎全世界都越來越迷kpop
開咁多場演唱會賺死佢
金蓮𤋮咁𠹌紅elle7up 一姐
支持
賺咁多錢 天花板都係會漏水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞