[KPOP] K-POP 2023討論區 (44)

1001 回覆
1 Like 19 Dislike
"NOBODY" special collaboration unit is rumored to have SOYEON, Karina and Wonyoung as each group's representative members.
韓國人唔爭氣
明明閔老師同方老師先係正道
公開處刑
我Ka正式輸左, 要退位了
寧寧老師
又話中國人支持中國人?都唔係超前好多
唔係國家面前無偶像咩
點解ka姐辱華都排第2
點解支支咁少嘅
想買返一隻(karina)
國家面前冇偶像就應該罷買一切啦 你買得一隻就等於俾錢ka姐
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
“誒 IVE居然MAMA投票預選賽就被淘汰了...?”
MAMA 2023 Worldwide Fans' Choice TOP 10投票第一輪已經結束,排名前20的藝人進入第二輪。 韓網論壇一則貼文寫道:「誒IVE居然MAMA投票預選賽就被淘汰了...? 據說是因為票數沒進前20 要說NewJeans,LE SSERAFIM,aespa晉級是因為出身大公司的話可是人家中小 公司出身的(G)I-DLE也殺入第二輪了啊就連ITZY都成功晉級了哎去年席捲各種大賞新專輯銷量高達160萬張的一線女團竟然預選賽就被淘汰是不是 系統出了什麼問題啊…?”

正評65,負評231
入面嘅cm正負評數同愚台j圖po參唔多
小學生唔識投票
https://youtu.be/6QzMbiPgYOg?si=FcNiL_ZthnItmvRA

柾國(Jung Kook)終於迎來了他的黃金時刻,新歌〈Standing Next to You〉的完整舞台也在Jimmy Fallon Show上首度公開。

https://www.koreastardaily.com/tc/news/150278

勁歌熱舞,細打底聲,正!隻舞最難果part Live version 降左頻簡化左,如果MV既頻率一定唔會齊同Dancer,但都好爽
想佢同Bruno Mars黎個合作
🔥韓網熱帖評論翻譯🔥
aespa,(G)I-DLE,IVE將合作新歌
昨天韓網論壇一則貼文寫道:「aespa,(G)I-DLE,IVE將要合作新歌(G)I-DLE官方帳號上發訊息了好像是每家選一名成員合作..太雞凍了 」
要是讓吉賽爾去的話就完蛋了

老實講 幾高汁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞