Angelababy折墮了,傳急賣5億房產套現

158 回覆
740 Like 12 Dislike
宇宙藝人
我一個男人都睇得出咁 所以唔怪得咁多年佢都做唔到一線 淨係靠住黃曉明拍個running man. 佢識到黃曉明呢十年其實都夠退休 仲諗住繼續紅既唯有繼續含撚比金主屌 可能都仲有d機會既
你反而唔好對ab咁高幻想
佢係內娛價值係好靚既花樽同小明前妻
對佢評價唔高又無實力,反而的士陳普遍好評

的士陳係內娛已經紅左又有大師兄代表作
而且唔靠其他人上位 一早年搵過億
佢到衣家都keep住有野拍 唔會輸比ab
但其他女明星都有整容痕跡
得佢冇 應該唔係大整囉
我都想咁折墮
係唔係女人回覆好易睇得出唔洗扮,正常男人點會死捉住人哋嫁咩男人吖,一係就係啲心胸狹窄死gay佬,兩類人我都唔太想理會,bye。
佢有冇再嫁
再嫁冇贍養費
恆大夠大啦
有撚500萬咩,可能50萬都未見過
希望佢好境嗰陣 有响香港買貴樓
咁佢個人飛去歐美
都可以託AA幫佢賣樓再匯返俾佢

如果佢全部資產响強国
就GG了 帶唔到出境
幽默呢家嘢..
疑似、有傳、知情人士就曾經提過吓話有新戀情出現
咁要睇吓係咪中共封殺
中共要封可以突然變0收入
我都想折墮
終於響連登搵到有唔少ching同我同一想法,唔再盲反AB了,有啲感動
AB都清泉
全支那嘅吐槽up主都屌到佢開花

https://youtu.be/7S74qy5ONCA?si=03rw8i1mU3DKVhyP
個人咁撚樣點幫啊
假如中共要殺佢,咁賣唔賣樓都已經冇任何分別
有啲掛住樣子巴
話明「吐槽主」,就即係好似連登仔咁,咩都負面,咩都白講成黑先有人睇,如果你本身都唔鐘意AB你咪會好認同囉,拍晒手叫好添。
笑死咁樣屈
你做得好人哋點吐啊

你到底有冇睇過呢個節目
500萬都唔知有無嘅連登仔,擔心人個有層5億樓嘅人還唔到錢同以前高登仔教王維基做生意一樣on9
原來傻閪黎
佢整左十幾年 可以整到好完美 睇返2015running man同2020都差好遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞