Angelababy折墮了,傳急賣5億房產套現

158 回覆
740 Like 12 Dislike

內地藝人Angelababy(楊穎)疑受「19禁」歌舞騷風波影響,依家處於「被Out」狀態,多個相關節目、廣告代言等都偷偷除名或下架,長駐綜藝亦未有再見佢現身錄影,但一直未有被官方宣布封殺,反而傳聞更加似層層。不過今日(25日)有品牌商忽然晒出Baby嘅最新宣傳片,見佢狀態十足咁Sell保暖外套,成為佢風波後首次現身片段。

網上同時有傳,Baby疑因遭封殺,私下曾聯繫前夫、內地影帝黃曉明幫忙,黃曉明曾為佢出動關係,試圖幫前妻度過難關,但連黃曉明都束手無策;又有爆料指Baby將出售佢價值5億人民幣(下同,約5.35億港元)嘅北京豪宅,處境一夕間跌落谷底。據悉,該豪宅位於三里屯一號,係當地最頂級路段,每一坪索價35萬人民幣(約37.92萬港元),Baby買下嘅更係該區最豪華嗰棟豪宅,為佔地1,300坪嘅複式別墅。

我屌你老母咩,求其賣間屋都成5億夠佢食成幾世啦,講到好似佢好折墮黑暗時期地底泥入撚咗地獄咁,又用埋啲「疑、有傳、爆料」字眼用嚟帶撚晒風向,屌你啲報紙佬好心帶返個腦先作文啦,啲羅輯仲垃圾過呢度班兒登仔
有五億資產可以賣仲叫折墮
折墮得幾多?
屌, 我都想好似佢咁折墮
不要讓她跑了
問題係佢係咪full pay買先

如果借mortgage, 咁買個陣幾錢先
而家個市分分鐘賣完都唔夠冚個loan
大陸明星嘅5億係咪 = 凡人嘅$500?
供得起五億你估佢收入會小咩
AB而家發展, 最多都只係無新JOB上門
雖然佢去瘋馬騷係犯左禁, 但未到要撤代言, 追賠償地步
之前搵落咁多, 就算而家唔做, 都可以UNUN腳過埋下半世
不過黃曉明真係爭氣, 離左婚之後, 痛定思痛, 而家彈返起
你擔心下自己好過
笑人賣5憶房地產有無腦架死傻鳩
吳亦凡先係折墮,佢有錢有活動自由,生活已經好過99.99999%既人
賣5億房產套現叫折墜 我想折墜幾次
我都想拆墮下
你都合理既
但大陸明星真係搵好多
如果唔係啲香港明星點會走晒上去
走G呀清
Ab好識睇時勢
一早上大陸搵真銀
加埋當時黃曉明幫佢拎到好多資源人脈
啲錢都夠過世啦
黃曉明依家都係正職食女,唔見佢有新作上嘅?
D錢走唔走到先
我唔使5億折墮
5千萬折墮可以啦
得啦 佢窮過你 慘過你
番去打飛機啦
新劇口碑好好, 玫瑰之戰同潛行者評價都唔錯
佢香港紅到去日本再轉戰大陸,全盛咗至少十幾年,又點會得一個物業,買樓仲要供供?你當佢仲係垃圾香港樓奴咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞