Angelababy折墮了,傳急賣5億房產套現

158 回覆
740 Like 12 Dislike
內地藝人
佢真係好L on9
香港同支那就係好多你呢D 人
擔心人地供唔起五億的樓, 唔諗下自己連500萬都無
國家唔like嘛 仲有人夠膽用佢咩
之前搵落都可以大洗無哂
層樓未供斷要繼續供都好甘架 5億喎
其實佢帶住啲錢同個仔移去美加享受吓仲好啦,真係好想成世響習總淫威下委曲求全咩,都唔知幾時忽然會變下一個趙薇范冰冰,每日畀班on9鄉民指指點點,睇場show都喊打喊殺,如果佢想襯呢個時期全身而退,都係一個幾明智嘅選項。
搵陳偉霆幫你啦 人地而家紅過你
拎錢離場咪幾好
人地拍一個劇集收幾千萬,你唔係真係信佢折墮啊
拿拿聲拎錢走人啦
唔係之後又畀人割喇

如果走到嘅話
佢老公有幾十億
我有追開大陸running man,佢根本就係超醒目,響成班男仔入面除咗體能之外,其他要用腦嘅佢都係最多分數頭一兩個,識睇眉頭眼額做事有分寸而且有禮冇架子,對新人又好幫佢哋,識企歪少少畀新人出吓鏡講多幾句,女藝人入面咁隨和已經少見,仲要係大陸競爭激烈到仆街嘅環境,9成9都係你死你賤一沉百踩,所以AB真係清泉嚟
假如用「香港藝人」你會唔會個問號再大啲
係前夫
唔好太多幻想,的士陳應該仲係低過AB兩三個Grade度
一開波你要上位唔扮野點得? 而家離左婚running man都無拍 仲有拍個一排個人假撚到 個種有心機閪女人性格出晒黎 佢除左整容最成功之外就係佢扮好人既心機 無演技無綜藝無內涵既佢撈到黃曉明做佢前夫佢真係好撚好彩
可能50萬都無
連登fg 先得5萬
人地5億
我都想咁折墮
啱呀 佢窮到要訓街喇
賣樓去外國嘆世界啦
我都有五億精蟲嘅
連登仔最鍾意教有錢人做野
笑有錢人蝕錢
我見親女網民回應AB嘅所有報導大多數都係類似你咁,明顯睇得出好眼紅好有攻擊性,睇得多就明點解多數係女人為難返女人,因為嗰種妒忌心真係重過男人好撚多,所以我亦都特別欣賞AB響一個咁多人妒忌佢嘅環境下仲能保持到咁有修養嘅氣度
佢現任冇老公?
咁gem 係咪都叫內地藝人
講緊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞