英國24歲警察誘導200多名女孩發送露骨照 被判終身監禁

104 回覆
105 Like 6 Dislike

又黎拜登post
又係休班警
你忘記咗佢警察呢個身分
外國知法犯法一定重判
人在外國有鬼仔friend show過snapgod既野比我睇 只可以講真係好變態同埋啲女仔好慘 佢仲會賣content嗰陣出埋啲女仔既真名 有啲女仔真係ig都比人搵埋出黎
本身香港都係, 不過有啲人更平等囉.

白癡仔
明明係你條戇鳩仔唔識教仔學人中出
生咗條傻仔出嚟搞鳩人 俾人投訴仲覺得自己冇問題
我有咁嘅聯想都係因為你嘅行為一樣咁變態囉
仲未睇到自己問題呀?係要我講到咁撚白
你自己柒算啦 生條傻仔出嚟去到英國仲要失禮香港人
身為執法人士咁變態都唔重判?
咁咪即係助長左佢哋
美麗新英國 留港撚又贏
影完仲要賣相賺錢喎
想被佢搜身
唔見非五毛(自稱)講:移民撚值得擁有+美麗新英國
睇吓下面嗰張幾靚仔,咁就一世
On9如果係香港做狗駛撚判監拉番去姦都仲得,只可以話佢選錯地方做
點誘導? 想學野
咪講緊佢地個邏輯邊係咁,自細就教佢地無限個性別,幫佢地變性都有人撐
有個孌童做咗總統
兒童色情刑罰本身就重,再加上涉公權力就重上加重(香港呢方面係相反)
我唔明點拉埋兒童變性黎嚟講
戀童明明係指個成人
但就算最近蘇格蘭提案16歲可以變性
16歲係已經可以合法性交既年齡
個邏輯咪就係當佢哋已經可以自主
唔明?係因為你用緊你自己套邏輯思考囉
上面講單純戀童,只係講緊戀童一方
根據左膠理論,呢啲野係天生性傾向自我認同
所以我先會推論左膠點解唔站隊撐
係你扯埋兒童未有能力自主黎講
你淨係google下兒童變性,已經一大堆爭議性新聞
之所以有爭議性,咪因為有兩邊立場
你講既合法年齡變性提案
咪就係有家長帶兒童去變性所引申出黎既結果
依加咪講緊嗰啲家長或左膠套邏輯
我唔知我可唔可以代表你認知既左膠
但係基本邏輯咪就係你既自我認同LGBT+咩都好 只要唔會傷害到其他人 咁其他人都唔應該干涉佢地既自由

如果有人自認係天生殺人狂 我都唔覺得左膠會真係支持佢就去殺人 因為會傷害其他人

戀童都係同一道理
如果咩都無做自然唔會有法律後果
但一做就係傷害緊兒童 因為兒童無你情我願

變性係個人既事 所以我唔明點樣拉埋嚟講

利申: 我雖然咁講但唔代表我支持青少年變性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞