[花生不斷]BBC一名記者:美國支持以色列,係因為猶太資產

64 回覆
30 Like 46 Dislike
好簡單
之前美國選舉個時成日講deep state deep state
美國的deep state 咪猶太人囉
對像唔同
打哈馬斯唔會變世界大戰
本身以色列唔洗幫拖已經可以係中東打橫行,一個打晒幾個國家,但猶太人掌控美國到,派航母,一船船重型武器運去以色列,暫停援助烏克蘭,先將武器比以色列
cls 對面係伊朗 後面有俄羅斯 中國
你唔係要以色列一個挑晒佢地呀
你同六四無死人差唔多on9
天龍人出事 要出海軍去救好合理丫
美國出名反恐架喎
猶太豬不停係約旦河西岸武裝殖民,搶奪巴人土地
你地睇唔到呀?
猶太豬軍隊每年都殺死2-3百巴人
你地又睇唔到呀?
英國都係收左錢幫猶太立國,無錢萬萬不能
只係講猶太人
無提過哈瑪斯喎
美國人種溝嚟溝去,根本已經冇所謂純白人、猶太人
美國嘅猶太後代有幾多仲有猶太身份認同?
之前夠話蜥蜴人控制美國高層,太撚多陰謀論
侵略以色列就係因為猶太人有錢識做生意
當年納粹德軍擸咗幾多猶太人嘅財產珠寶
伊朗沙地土耳其俄佬支拿都眼紅猶太人財富
韓戰,越戰,大東亞共營圈戰
唔通控制美國嘅好多亞裔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞