[花生不斷]BBC一名記者:美國支持以色列,係因為猶太資產

64 回覆
30 Like 46 Dislike
連登仔而家爭住做猶太豬自乾五
係咪要起集中營?係都困左膠左癌先
生癌五毛CDC做毛將老細支共等同哈馬斯

原因就係咁簡單,雙重標準都極點,先唔講邊邊啱,咁大仇口咁多年歷史,人哋美國話佢啱晒就要跟?啲人都撐邊邊我冇乜所謂,但我見到美國英國閪個啲虛偽行為。
烏克蘭就擠牙膏式援助
香港即頭9up 咗當做咗,但啲on9 仔就畀佢哋搞到濕撚晒,唔知做乜?唔係拖十年百載就扮唔知,睇唔到
西藏新疆都係咁
以色列就即日出戰艦,又動員戰爭。
咁撚仆街雙重標準嘅普世價值觀,第日仆街冇人可憐
第一日上連登?

依度係反支那 反討論區
或者咁講
美國好多野都有猶太人影子
美國一定受到猶太人影響
佢條條片都硬係要加啲可憐巴人既段落落去根本有曬立場咁
殺反人類嘅人有咩問題 由鳩佢繼續反人類?
反人類仲算人黎?
當初復國就係猶太比人撚左好多年 唔想再寄人籬下 所以建立一個猶太人多數嘅國家都冇咩問題 你又唔會去話瑞士你好難入籍有種族主義

雖然以色列睇唔起阿拉伯人做到出曬面 但你諗下人地一建國就比人打到仆街 打左幾十年 國仇家恨 唔通可以同你班回狗做friend咩
好心你啦賊喊捉賊
最大隻五毛咪你囉
如果係英國議會質問別人發言動機,已經可以趕走
堂堂BBC記者 水平竟然如此低
其實如果中共攻台一樣好可能派兵
猶太人唔會周街殺人,但班蛔會
真相係西方社會喺二戰前救唔切啲猶太人,而家要清還呢筆人命債,仲要還幾百年時間去還
英國政府有冇BBC嘅控制權?
咪玩啦,猶太人都係玩恐襲起家 而家壯大左先唔洗靠恐襲咋
做咩要救猶太人, 殺左就話血債姐, 唔救你都有爭你架?

唔救下新疆西藏班人?
BBC
如果只論資產其實班中東石油佬根本唔差得去遠
只能夠講因為覺得猶太人有錢美國就去支持呢個定論就好撚膚淺
講以前就食屎
以前嘅猶太人 殺唔到呢家嘅人
呢家嘅哈馬斯支持者 就對仲在世嘅人有威脅
好過歐洲佬收埋d weak minority,除左welfare仲要洗錢搞security
英國而家好多Muslim
推動multiculturalism嘅其實就係猶太人...
(當然只計歐美,以色列自己係唔會容許multiculturalism引入垃圾「專才」)

https://youtu.be/G45WthPTo24?si=uAqBNOwWPxkNAsXs
要出去遊行話殺光蛔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞