【傻都可發光 只要找對地方】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCLXXII

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
吊你老母。。。
冇達波睇 嘈交都冇氣力...
真阿
阿仙奴前鋒尼基迪亞接受了442的獨家採訪。

談續約

尼基迪亞表示:「這只是因為我對這個球會的熱愛,倫敦是我的家,這個球會是我的家,但我一直是阿仙奴的球迷,這在決定中起到了很大的作用。與教練交談,瞭解他對我的計劃,以及他需要我……我知道我想要學習、發展並幫助這個球會。」

談歐聯

尼基迪亞表示:「能參與歐洲冠軍聯賽我感到非常興奮——我從未在班拿貝球場踢過球,所以那將是一次經歷……但我只想在酋長球場聽到那個(歐聯)主題曲。我知道球迷們的感受,以及成為阿仙奴一員意味着什麼。」

好明顯係計較
佢無波的
真心
其實牙路sir你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人屌Super Junior 你就話世界第一 依家屌Anson Lo你又話好正好好睇
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
但這就是生活,這就是波,你必須繼續前進。
佢話要嘈交 我唯有唱反調
第一球沙哥 又快又準一野比落去
剷草都仲係尷尷尬尬咁
對住鏝啲中堅都過到幾次
哈迪斯?
我都撐喎
但這就是生活,這就是足球,你必須繼續前進。
芯駖姨姨 vs winka二揀一
https://lih.kg/3527828

老婆狗當年迷芯0真係走得好前。。。
但這就是生活,這就是芯0,你必須繼續前進。
發覺老婆狗好多嘢都行前十年
巴丁打右閘佢算係第一人
條命?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞