EAFC24 Ultimate Team討厭區 (19)一星期後再互屌

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
留港撚又贏
屌你買個勁d 既router 啦
外國係用個isp比既router
今集會唔會太進取 D sbc 已經幾十萬上落 又已經開始出神卡 0課無運玩家 唔洗玩
唔會 我以前一直咁樣玩都冇問題 點都順過穩定過wifi好多
上星期好地地有百幾mb但今日可能落雨 之後兩日又唔得閒焗住打wl,依家3-7
有一款係行wireless有一款行齋行lan線 有一款係兩樣都可以行
同路 26ms 係最好 用緊1.5gbps
用緊mesh router 跟住再係router 連落ps5, 平時18-26 ms 左右,不過間唔時都係會lag
外國啲上網特別濕鳩
Son SBC 咁撚貴
有咩陣岩踢地面短傳
算係合理地貴,如果出sif 應該都係咁上下價錢,potm 有成個月俾你儲untrade 肥

有400k點連好 全untrade
又話上100k
Zola+ederson夠唔夠chem
87 88 89肥big w 訓醒仲要再to the moon
85 86 冇升過 蟹左好多
same
大貨係84 85 86
Kubo 差1 Zola勁?未用過
尋晚仲講緊400K Leao 700k Son ,今朝造價已經升咗100K
Leao 太貴
我用433 2
好好猜
抽pack見到紅光,出埋法國psg ST,即刻彈起身心諗終於到我,跟住就見到88 Katoto行出黎,過左3秒,84 史特加黑人前鋒行埋出黎 呢一刻我真係寧願無walkout 今年個double walkout animation真係troll到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞