EAFC24 Ultimate Team討厭區 (19)一星期後再互屌

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
中格魯吉亞球王
諗住trade 得fat fat
屌你雙5咁撚低價
想問 有無人個UT成日LOAD LOAD下就死? 係UT先係咁, PRO CLUB無事
用PS4 / PS5 VERSION都係咁
Ching訓醒未
13-7
又一個星期
睇下會唔會比金技佢
如果真係加招勁既防守技
應該就30幾萬起跳
又一張30萬 SBC
大家WL已經身份證一人一隻洛迪高
遲下仲有Blanc SBC
那有錢
課咗400 全部Quick sell

後尾咁岩賽季有個80+x10 pack 中返福仔

早知唔課

有400k budget
除咗sliva 全部untrade
後備仲有隻Mendy
可以點upgrade條後防
唔用麥佳亞點得
食張contact lag 幾次
Dllm ea
所以我嗰下心情好複雜

課既pack全垃圾 死死地氣執陣試下點踢

踢完見到有Reward順便抽埋

唔課既話我抽完儲嗰啲pack就訓咗
講錯
= 聽晚一點?
me2
PCCW?
經常性卡loading screen/做sbc就會死
入左game中途換人/完game去結算又彈
垃圾ea更新完個app㩒幾下就彈
㩒撚到燥
Mendy VVD Araujo(kounde) Cancelo
Alisson
加法國領隊應該full chem
Mendy 唔夠Chemistry
定係用militao replace VVD
有冇人打係會lag機
上網爬咗文啲解決方法,熄曬啲較果,cross matching ,冇樣得
都幾肯定唔會係上網問題,成200mbps
係自從上咗ps5之後lag到咁
我自己唔太鍾意militao 因為唔夠硬淨
成日都彈返個波俾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞