EAFC24 Ultimate Team討厭區 (19)一星期後再互屌

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
86冇升過
阿朗入兩粒又可以if
國際賽唔計喎
點會
文西哥仲未瞓
唔夠啦 中場太弱
中後場是撚但,係咪都守唔到 前面兩隻向前跑,啲電腦唔識跟,除非佢勁到拉cb同時又封你傳球路線咁冇計
30lv拎邊隻好
都是屎
搞唔掂,唔知關唔關網絡事,加拿大濕鳩網絡上傳得20,下載得80 雖然80都唔算慢,但入到game啲人做咩都會2秒delay 係慢到有時ball roll都會食埋個隻 玩唔掂,借個ac比有心人寄生,有3m陣加隻potm son

利申同fd住,個router係佢房,太遠冇可能拉到Lan線
含你老母臭閪呀撞fd 撚 死全家啦屌你個老母
打SB 4場有3場都斷線。有無人都係咁?
有冇人update 完個app 狂hang 機
router係好遠拉唔到lan線一樣有方法解決 有舊野(要買一對即係兩舊)用黎插係router附近既插蘇 再係router駁條lan線落去 去到你房ps5附近插另外果舊 再駁lan線上ps5 2023年你都唔知有d咁既野既咩

16 win到
隻katoto同coquelin好撚勁
室內冇咩可能,要通兩間房在通個廳 咁拉法實比人屌話驚kick親人
但我電腦上speed test係250mb左右,係ps5特別慢
我個方法咪唔洗拉lan線出黎kick親人囉 呢個方法係將屋入面既電線變左有lan線功能 你只需要用兩條1米長既lan線就夠
個舊野中間係咪wireless
正常後備係咪唔洗簡番夾chem既 league同國家?
好用用緊RG都upgrade
用到燥
呢啲個ping好似好高!
d 肥升到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞