【Gracias, Mikel.】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCLXX

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
好似有傳想續到2025
沙拿都唔踢
唔係有一年option extend咩
定今年已經用左
未用
俾佐贏返個聯賽冠軍啦 佢值得擁有
https://youtu.be/fYgaHT1wj3s?t=227
3:47果球
如果係RAYA一野斬過去 最尾接果個係巴丁 真係J到仆街
Jorginho will sign a contract with Arsenal until 2024, with the option of a further year
可以extend 去到2025
沙拿係咪唔踢呀 係先好講呀
到時對弱隊就禁住黎屌
對高位逼搶就raya->toney->goal
G持
東尼大哥戒左賭未先
耶狗打中鋒下下護完波就訓低舉手
未 仲見到佢係賭po留言
佢啲腳頭又幾好J
led Napoli to price Osimhen in the region of £120 million ($147.7m), which is around £40million higher than Toney's valuation.
車仔想要Osimhen
東尼大哥都要80m
痴撚線 0:57果球冷靜到 唔止硬件贏nk
條𠹌樣又快又bulk又靚仔
賭波狗都要咁貴
唔好玩啦兩季35球呀
Nk 10年都唔知有冇35球…
雖然消息來源只係嚟自跟開紐卡素等東北部球隊的記者,但傳出紐卡素的高層對ESR有興趣,或會探討1月對ESR採取行動

不過由於FFP的限制,而阿仙奴的索價至少50m,因此紐卡素1月的報價肯定唔會係一個“正式轉會”的形式,反而類近另一位球員Lewis Hall,以先借後買斷的模式操作

ESR天份無容置疑,但似乎近一季都備受冷落,即使佢已經正式從傷患康復過嚟都好。不過艾迪賀維亦唔算係一個經常輪換的領隊,而攻中位佢地又唔算常用,反而佢地用開攻守兼備、走動能力強為主的球員,即使技術唔多好的Willock,都可以憑住爛打的球風而得到重用;所以,ESR係咪啱紐卡素用都係一個疑問

紐卡素野心一定有,否則都唔會花大錢落幾位年青英格蘭球員身上,班尼斯、利華文圖及賀爾總值都超過1億。只要球員唔介意北上寒冷及苦悶的東北部生活,紐卡素絕對有力吸引球員加盟,話晒都係歐聯份子
鈕班底唔厚 仲要打歐聯
我狗實有機會出場既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞