【Gracias, Mikel.】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCLXX

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
睇 YouTube d 人有分析過佢
都幾 raw 之餘 話有幾場佢踢中堅好多甩漏

去葡超浸幾年 應該又可以高價賣
人係貪新忘舊 對我黎講 兩個差唔多 無高低
木幾時好返?唔係話收league?
本身話 3-4 月
希望佢可以快 d 歸隊 但都唔可以太心急
條反傻 pr 又陰啲陰啲入嚟洗地?
保雲岩岩續左7年
唔駛諗
本身添巴已經係究極體嘅IVAN 重要40M有找 係傷左姐
Timber 左右中堅防中都得
點知一黎就大傷 本身係 Ajax 都冇點傷過都唔知係咪我地黑親佢
獸醫SQJ
人地咪又係得呢幾條友用
唔好因為上年影J傷鳩左就PTSD乜撚都買買買先啦 理性少少
蛋治 dias stone
ake 面具 lewis

達狗重有派右白中 奇閘 呢D出法
根本冇可能再買中堅 你隊波有30個名額?
我覺得當初找派打閘 就係預中堅傷 找白頂中
每個位都有兩個選擇 奇異果係第三選擇
宜家話1月尾復操
派替工打閘,點解唔係替工中堅?
伊度1B轟落去?
10個飯
右腳後防唔洗啦,水哥Cruffy都未養
要買都左腳後防先,得Sousa

中場得patino,似8號,買個類似Lavia咁既6號養就啱

右翼唔洗講,Neto之類幾啱用

前鋒大推Boniface,當然Tony都好好,再唔係係徳甲搵都無死
好能屈 邊個位傷左都有人頂
必要時呀win會落場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞