有冇人發現溫和伊斯蘭同埋極端伊斯蘭其實係冇咩分別?

160 回覆
350 Like 11 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=bUvJql3QIYM
我諗唯一分別只係在於溫和伊斯蘭識得包裝自己嘅野蠻
從而博取左膠 知啲唔知啲嘅人同情支持
伊斯蘭根本係包頭嘅中共
信可蘭經嘅都應該絕育
迴豬
好文重溫,溫和同極端只係佢地喺某國人數多寡嘅分別

當MSL人口在一個國家少於2%時,他們中的大多數會被認為是愛好和平的少數民族,不對其它公民構成威脅,這種情況的國家為:

美國 -- 0.6%
  澳大利亞 -- 1.5%
  加拿大 -- 1.9%
  中國 -- 1.8%
  義大利 -- 1.5%
  挪威-- 1.8%

在2%至5%,他們開始向其它少數民族和心存叛意的群體傳教,往往從監獄中和街頭幫派大規模的吸收新成員。這是發生在:

丹麥 - 2%
  德國 - 3.7%
  英國 - 2.7%
  西班牙 - 4%
  泰國 - 4.6%

到了5%,他們會行使突破人口比例平衡的過度影響。例如,它們將推動對清真(回教標準清潔)食品引進,從而確保清真食品的從業人員由MSL擔任。它們會對連鎖超市施加壓力,在他們的貨架上標註清真特性 - 並伴隨著威脅不願遵守的對象。這是發生在:

法國 - 8%
  菲律賓 - 5%
  瑞典 - 5%
  瑞士 - 4.3%
  荷蘭 - 5.5%
  特立尼達和多巴哥 - 5.8%

到了這一步,他們將努力爭取政府的授權,使他們能夠在MSL聚居區根據自己的教法行使伊斯蘭法。伊斯蘭主義的最終目標是在整個世界建立伊斯蘭教法。當 MSL接近人口的10%,他們試圖增加法律條款,把「表達對MSL不滿」定為非法。在巴黎,我們常看到汽車燒毀。任何非MSL的行為被認為冒犯了伊斯蘭教,結果就是暴亂和恐怖。如在阿姆斯特丹,由反穆罕默德的漫畫和電影導致的結果。每天看到這種緊張狀態,尤其是在MSL區域,在:

蓋亞那 - 10%
  印度 - 13.4%
  以色列 - 16%
  肯亞 - 10%
  俄羅斯 - 15%

在它們達到20%,可以預知此國家處於騷亂一觸即發的狀態,聖戰武裝的零星屠殺,和焚燒基督教堂和猶太教堂,如在:

衣索比亞 - 32.8%

在40%,各國會經歷大屠殺,持續不斷的恐怖襲擊,正在進行的武裝內戰:

波斯尼亞 - 40%
  查德 - 53.1%
  黎巴嫩 - 59.7%

從60%起,國家將不受制約地迫害所有其它異教徒(包括不順從的MSL)和零星的種族清洗(種族滅絕)。以伊斯蘭教法作為武器對異教徒實行加稅等岐視,如這樣的:

阿爾巴尼亞 - 70%
  馬來西亞 - 60.4%
  卡達 - 77.5%
  蘇丹 - 70%

到了80%以後,預計每天都在恐嚇、暴力、聖戰,一些種族清洗,甚至一些大屠殺。因為這些國家驅逐異教徒,把100%作為目標,如已在某些方面經驗豐富,現正進行的:

孟加拉國 - 83%
  埃及 - 90%
  加沙 - 98.7%
  印尼 - 86.1%
  伊朗 - 98%
  伊拉克 - 97%
  約旦 - 92%
  摩洛哥 - 98.7%
  巴基斯坦 - 97%
  巴勒斯坦 - 99%
  敘利亞 - 90%
  塔吉克 - 90%
土耳其 - 99.8%
阿拉伯聯合大公國 - 96%

100%將迎來和平'達累斯薩拉姆' - 伊斯蘭和平之家。這裡有應該是和平的,因為大家都是MSL,Madrasses是唯一的學校,可蘭經至高無上經典,如:

阿富汗 - 100%
沙烏地阿拉伯 - 100%
索馬利亞 - 100%
葉門 - 100%

不幸的是,和平是永遠不會實現。因為在這些100%純國家裡最激進的那部分MSL相互脅迫著發泄仇恨,為滿足嗜血的慾望屠殺那些相對不太激進的MSL,以各種各樣的理由...自相殘殺...

班回教徒自細受到伊斯蘭薰陶同壓抑,佢地既思想,行為同禽獸冇分別
當佢地去到非回教國家,佢地長期既壓抑就爆發出黎,不斷姦淫擄掠。因為對佢地黎講,異教徒係次等,係地獄之火既居民,所以由劫任殺都冇問題。
加上佢地見慣D女人都係由頭包到落腳,突然見到有女人無蒙面,就好似見到成街都係裸女敢,當然忍唔住要犯罪喇!所以而家歐洲既風化案不斷上升,而每單案都係關班中東回教徒事(最嚴重是德國,瑞典)

2.
班回教徒天生好吃懶做,一日禮拜五次,斋戒月奉旨蛇王偷懶,所以班回教難民去到歐洲或其他國家絕大部分都係等政府養
3.
回教徒冇野叻,最叻就係做愛。用人口數量黎霸佔更多權益。就以香港為例,班巴基斯坦人個個都3,4粒仔,極速上公屋,拎大單位,拎褔利。
4.
回教徒浪費社會資源,危害社會安寧。
所以我認為特朗普封鎖7大回教國進入美國,昂山素姬種族清洗羅興亞回教徒,英國脫歐係非常之正確既事黎。

回教絕對係邪教
我可以不尊重你的生活習慣、 但是你必須尊重我的生活習慣。
二: 我絕對不比考慮你的想法、 但是你必須尊重我的想法
三: 我可以詛咒你死後下火獄、 但是你不能批評我不講道理。
四: 我可以撕毀焚燒你的聖經、 但是你不能褻瀆我的可蘭經。
五: 我可以搶奪你的財產、 但是你不能阻止我
六: 我們佔人口多數時、 非穆斯林必須當奴隸無條件供養我們; 但是當非穆斯林占多數時、 你們必須善待我們。
七: 我們到非穆斯林的地盤時、 非穆斯遵守我們的風俗與生活習慣
八: 我們在西方時、 西方的民主文明法律不能強加在我們身上;
但是當你們在我們的地盤時、 你必須接受我們的伊斯蘭刑事法。跟從伊斯蘭的風俗和習慣

其實你地想知如果回教徒佔大部分既結果係點既話,你地睇下馬來西亞,印尼就知。

馬來西亞華人對馬來西亞既貢獻係最大,交稅亦係最多。但佢地冇權拎褔利,不時都受到馬來人逼害,連華小既撥款都比馬來人吞併。馬來人犯罪,警察最多困佢地兩日(因為同種族),但華人犯小小錯,就會受到馬來人嚴刑峻法。最近馬來人仲提倡伊刑法,如果成功實行到既話,就算華人比佢地姦殺,班回教徒都唔會被入罪(就好似之前有遊客去阿拉伯國家比當地人姦,犯人冇事之餘,個遊客反被告未婚性交)

印尼就更加唔駛講,1997年經濟崩潰。印尼政府就拎華人黎做代罪羔羊,屠殺左五十萬華人。
最近雅加達市長由華人出任。班回教徒就話只可以回教徒做可以做市長。之後印尼借此事,不斷對華人既商戶進行破壞。
我覺得哈薩克同吉爾吉斯呢邊啲穆斯林正常啲,另外三個就唔知喇
中國香港好多喎
當啲教義經文都咁激
邊有溫和嘅教徒
其實聖經都唔好得幾多
至少班白鬼而加主流都已經放棄政教合一,而且無乜神權

你班蛔係點先?
秦國, 賓賓有5%, 估唔到wo
佢未攻擊果陣就係溫和
佢攻擊果陣就係極端
其實波斯尼亞同阿爾巴尼亞巴穆斯林得個名
不過都係因為被共產黨治過一段長時間既原因
一如一啲人話“我呢!就中立”
2:55-3:05

genocide都親口嗡得出 片頭仲問自己同恐怖分子有乜分別
中共做緊
好似火雞咁,世俗化咗都想行回頭路,呢班人好難攪
咁香港既南亞狗可以點
幫啲肥閪埋單
南亞妹豬呢
都係一班21世紀都未思想進步既生蕃
真 佢家下藍色衫 又變番做黃色衫
比人打就溫和 打人咪激進 差唔多道理
真 呢啲仆街搏命生
跟住又唔識教 喺度害人
好多都嫁返鄉下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞