突發 Edan fanclub都解散

116 回覆
208 Like 17 Dislike
佢由高登年代以前亞視仲未執果時已經係咁
白卡左十幾廿年
邊有得醫
Mirror解散再傾
又一垃圾團隊解散,係咪啲現場水軍比人發現咗,再加上無新水源射入嚟
又係AL搞事
搞到我睇清楚user name係咪鳩sir
係班真巨星d fans club唔會咁戇鳩學韓團又手幅又整公仔
姐撚無fans club? 之前蔡徐坤班fans玩野
姐撚班fans號召力勁到
朱大完碎喺cctoy上咗神枱架喇
姐撚都有出公仔同手幅
好多年前睇姐撚演唱會fc有拎過手幅
就嚟行路瀨屎都瀨落anal菊花太鬆
想睇下有咩證據admin係人地毒唯 自己搞唔掂就地瀨
MC算係同期啦呱, 咪一樣大賣
歌手唔該用作品說話啦, 搞埋咁多粉絲 PR野, 得啖笑
人地話佢地係巨星
你話佢地係純演員
然後你又答發哥係巨星
咪九唔搭八
佢係話巨星唔需要有fans club
而我係回應佢有冇fans club 關巨星咩事?
基本上你係歌手、組合成員,9成9都會有fans club

相反,純演員 e.g. 發哥、青雲呢啲,冇fans club 係正常

咁都唔明?
陶傑虛火論講中晒
人地MC香港去澳門開show
但Mirror繼續原地踏步
冇實力始終一定淘汰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞