突發 Edan fanclub都解散

116 回覆
208 Like 17 Dislike
唱普通話歌有咩問題
睇錯 鏡仔解散
邊有人真係做義工呀?

Facebook 個啲十八區友咪又係一個大組織係背後
飯圈文化 ≠ 黃藍政見
【c位】中心、center
【票圈】朋友圈
【又當又立】自己做了壞事還要倒打別人一耙的那種
【ace】王牌成員
【酷蓋】coolguy(酷察伙)
【佛系追星】不爭不搶圈地自萌
【狗/嗑】追
【走花路】走鮮花路、比喻未來一片光明
【營業】開張營業愛豆有行程
【小龍蝦】叉聾又瞎,愛豆出了黑料後,不相信他。
【拖飛機】靠一個有人氣的帶其他人
【雲追星】見不到真人,在網上追星
【摳腳】愛豆沒有行程的時候
【挽尊】挽回尊嚴
【蒸煮】正主
【畫餅】預言或提前爆料
【驚天大毒餅】愛豆接的一個粉絲覺得不好的資源
Lxx is rio] Ep real, 31i cp
【蝦殼】瞎磕,一會兒喜歡這個一會兒喜歡那個。 【theone】兩家粉絲長期積怨,一掐架就會開啟」互為theone」模 式,自己愛豆所受的所有黑酸挑都歸咎於對家,兩家粉絲掐起來眼裏
從來沒有其他家的存在。

【死忠】真愛粉 核心飯圈的組成力量
【白嫖】不花錢不出力
【路人飯】對某愛豆有丟丟好感
【Anti/黑粉】
【爬墻】移情別戀
【前線(大大)】愛豆有公開活動時進行跟拍、出圖的大神
【團飯】飯整個組合
【唯飯】飯組合中某一成員
【毒唯】對本命外的其他成員沒有基本的尊重
【CP 飯】
【雙擔/多擔】同吋喜歡組合里的兩個人或者是好幾個人
【家族飯】喜歡某個公司全部藝人
【成纜飯】
【逆蘇粉】」想讓他投入自己懷抱、看他撒嬌「的粉
【上胸】上罩杯=上周邊
【營業】愛豆上班,開張營業,和粉絲熱情交流互動
【X 吹】宣傳自家偶像優點給所有人知道
【爆肝】為了愛豆熬夜打榜、刷數據
【賣腎】為愛豆花錢
【官推】【民推】【強推】
【強推之恥】想讓愛豆紅,結果自己不爭氣,還是沒能紅

切腹仲直接啦 仲解咩散喎
好似真係無
d admin做咩都得咁
国安法
兩個都有喎

咪玩啦ching
你引笑?官方要搞有幾難?
學韓國整個weverse
入官方fc買應援野睇佢地直播出專屬節目
比fans開下po叫mirror定期留言覆下
再優先買演唱會飛等等一條龍服務
係睇官方肯唔肯比體驗感班fans架啫
而家明顯公司擺爛由佢地自己發揮
雖然班大媽購買力真係弱雞
成日捐埋啲錢又唔落mirror袋
但官方有心搞界到班大媽一頸血唔係問題
真,想幫偶像嘅,自己落廣告仲好,起碼唔會落格
尖沙咀彌敦道燈箱廣告(打橫嗰隻)兩萬蚊有找
下星期日沙田馬場預告圖?
其實依家Mirror d人出歌出戲同劇,都有班傻仔自己籌旗幫佢地做宣傳,又巴士站燈箱又廣告車又派應援物咁,官方慳水慳力乜都唔洗做,做咩要攬返嚟自己搞?同埋佢地都唔想嘥心機去管班CLS粉絲啦
最鍾意聽到:香港人幫香港人
因為實有花生食
達爾文
虛火
咩事成面血
姐卵同單春無?唔識就咪衝出來啦
who?
娛壹寫住月內搞會員投票重選 交接後先解散
應該只係換人 唔係冇左
仲以為邊條傻閪咁戇鳩嘅嘢都講得出,一睇名明白哂
你問下人
周潤發同Mirror個 Axxxxxxx字母哥
邊個係巨星
陶傑虛火論成真
Fc 得啖笑
黑箱作業基本野
入得Fc都係弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞