突發 Edan fanclub都解散

116 回覆
208 Like 17 Dislike
師兄,擔心你真係有精神病
請盡早求醫
本數簿實亂到仆街,個個都係自肥心態入去,啲budget又靠搞手一句就approve,冇系統嘅嘢真係得啖笑
無計 D數太清晰 可以落袋既位太少
Autobot 大哥走在最前
不嬲啲爵屎都麻鳩煩,快啲解散啦唔好獻世
Miro fc咩都唔洗做 已經割咗咁大班水魚
個別fc要搞好多野 官方點會做
佢一早就有
睇電視睇到傻左
唔會睇得明正常人講野
而且係廢老一名
爵屎唔意外
女人之家把口仲臭過連登仔十倍
朱仔成,香討及高登會員,(高登會員編號:252801),活躍於吹水閒聊版及高登吹水台的一名傻仔,自稱智商可媲美諸葛亮[1][2],為「香討十血士」的成員之一,其中兩個香港討論區的帳號(香討ID:2001749)及(香討ID:3325775)於2009年6月30日被禁言[3]

曾經因為經常發表質素低下言論而多次被香討禁言或禁訪,所以不斷開新帳號但由於他不停地被禁言,因此帳號例如有:朱仔成死左、不死朱仔成、.朱仔成.、復制朱仔成、朱仔成=]、朱仔成@@,等等。朱仔成在香討的最後帳號為「朱仔成= =」。

由於此人多次發表違規言論(例如:鼓吹他人自殺[4],經常鼓吹戰爭、侮辱死難者[5]),而政治立場又十分飄忽不定,因此對其稍有認識的會員都普遍視他為一隻痴線狗,不予理會。

由於朱仔成極度熱衷討論軍事及國際方面的話題,所以經常在高登發表戰爭言論(但大多都是很幼稚的見解),因此高登會員戲稱他為「朱元帥」或「朱將軍」,他亦曾活躍於香港及世界新聞討論版,是少數活躍於新聞版的「Silver Member」級別會員之一。但基於分身不斷及經常挑起罵戰攪事,朱仔成已被香討永久禁訪。

截至目前為止(2015年7月5日)朱仔成已經被超過2400名高登會員Show Blocked User,已經成為一名過街老鼠。
FC最大嗰個一向都係攞盡著數,有好野就自己友圍威喂,要付出嗰啲咪搵會員笨柒
除非你做到最大,否則入FC同水魚冇分別
個yee yee唔是MC老闆咩?佢同人哋啲fc admin點比,幫MC倒米都唔炒得
你都冇fanclub啦
早散早著啦
由得班驅風油自己做下水魚la次次課金都係為咗幫嗰D指定人士更加接近自己粒仔
佢哋有官方團fc架 宜家講緊個人fc
Fc入面有好多viu嘅人之前頒獎禮行上行落嗰啲工作人員有一個係kt fc admin
快了
miro廢到喊
出處

【最新】房屋局常任秘書長羅淑佩 機場私追陳卓賢(Ian)
https://lih.kg/3497787
咁梗係發哥
但同我哋討論嘅嘢有咩關係
九唔搭八
果堆所謂E先生嘅fansclub核心成員,竟然係有大量AL或者其他成員嘅毒唯

最撚好笑係E先生自己都知但係冇理過
Are u 弱智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞