網民發現美國冒險樂園「銀大過界」,經理出嚟都證實左,最終搞到報警差人調查!

467 回覆
848 Like 10 Dislike
又係呢d a/c出黎鳩覆, 即係點?
連登真係好撚多閪人PR

有乜所謂丫,比一千幾百佢呃下,我個仔笑住出黎,我又可以hea 下,抵到爛啦

不過你唔明個價值架喇,去打機啦
呢排打風 冷縮熱漲啫
其實細唔緊要
都預左無性價比
但至少要中,有時拍拖依啲情趣野
你唔明架啦
唔洗睇都唔會突登去玩
除非係興趣
d職員以為自己拎錢出黎,客輸得多有佣分,真係典型唔想人有著數心態
拍拖唔等於要ON九去比人呃玩埋D垃圾樂園先有情趣, 呢D係歪理.
當然, 咁撚ON九都要死去做, 明黎把撚咩.
娛樂要計回報

你真係CLS

留喺屋企打飛機啦你,最抵最開心
想當年一個銀丟正中間
條撚屌話我擲界馬上就掃走個銀
自此之後都冇再玩過
出街都係唔啱你
死返屋企啦
德國寶係咪德國公司呀?
日本城係咪日本公司呀?
弱智仔
點解可以將屋企差講得咁好聽
可能自少無老豆老母缺乏屋企愛。咪攪到成個白卡咁
其實好事黎,等小朋友了解下社會係點運作好過大個左仲鳩下鳩下
其實佢好慘 永遠唔會明
佢仲好意思用抵唔抵黎衡量
人地呢d係賣一個體驗 係賣玩 開心
換禮物中獎只不過係其中一part
由細個同屋企人去玩
到而家帶個囡去玩 不如幾開心
個小小錢 有時又中下公仔咁
又換下禮物咁

正如你一家大細去迪士尼海洋公園AIA玩一日咁 d細路真係記好耐
不過可能佢都會覺得兩手空空出返黎好唔抵

又正如一家人去日本夾公仔一樣 真係好開心
AIA所有game都係同冒險樂園差唔多。響佢角度全部搵笨去既就on9
佢童年應該好陰公
第時拍拖對話

去影貼紙相囉?

「傻架咩,咪咁on9啦,返屋企拎手機影完print 返出黎一蚊咋,我返公司拎啲A4 紙返黎慳埋果一蚊添呀,哈哈哈哈」

去海洋公園咯?果啲魷魚絲聽講好好食

「傻西,果度食魷魚絲成五六十蚊,我地等樓下超市特價買一打返黎抵好多架,唔好入去比人呃啦傻西」

去機鋪打下機丫

「痴線咩,去我屋企拎部電腦玩仲好啦,比錢打機傻既咩?我stream 轉左做印度人平好多架!Disney plus 我十幾個人share 添呀!哈哈哈哈」
拍拖不嬲就係要做啲九唔答八 傻西野先過癮

笑撚死
可能整張枱尺寸細左少少,print塊彩虹版時個圖拉返細少少,咁就
人地手都未拖過,你咁harsh 架

人地認為拍拖係食麥當勞真愛架,食乜鳩Ruby Tuesday 呀,比人呃到入肉呀
之後分手就屌女人拜金虛榮
唔洗認真理嗰條乜春青蛙王啦
出晒名無point又死雞撐飯蓋既燥狂引戰狗嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞