網民發現美國冒險樂園「銀大過界」,經理出嚟都證實左,最終搞到報警差人調查!

467 回覆
848 Like 10 Dislike
如果你將有小朋友女朋友用黎做比人呃唔係ON九傻仔為理由,
咁幫襯呢D垃圾入去比人呃就真係更加抵撚死, 比人呃做咩報案? 叫差佬拉鳩埋你D小朋友女朋友?
呢個世界好撚多野好做, 你自己蠢仲要賴落身邊人度, 你都係去死撚左佢啦.
商業欺詐, 拉
搞得虛幣都無好野
欺詐之都

Scam city
爆銀
無女無小朋友無童年
真係有傻仔俾人呃到 仲要衝出嚟
如果你將有小朋友女朋友用黎做比人呃唔係ON九傻仔為理由,
咁幫襯呢D垃圾入去比人呃就真係更加抵撚死, 比人呃做咩報案? 叫差佬拉鳩埋你D小朋友女朋友?
呢個世界好撚多野好做, 你自己蠢仲要賴落身邊人度, 你都係去死撚左佢啦.
無既,你咁樣做獨醒撚其實都係on9行為,你咪一樣做緊之嘛
有d西口西面又嚴過訓導主任,真係唔洗去
詐騙
要贏首先你要有「熱風筒+液態氮+高速相機」

用熱風筒遠距離吹「令版表面面積加大」
再將個銀放入液態氮「令銀冷凍縮細」
再將個液態氮既銀擲中熱風筒加熱既綠色圈

中左再起0.00幾秒 一秒1000格高速相機拍照
真係好多歪理撚
因為有小朋友女朋友所以入去比人呃係無問題, 證明我唔係毒撚
唔入去做on九仔比人呃就係我on九, 你一定係毒撚?
真係好撚多我無問題, 你錯撚晒既痴線佬.
唔緊要, 比人呃個個係你, 我真係無所謂
潮文嚟?
唔識中文可以慢慢睇,或者問下媽咪
乜仲有人睇試當真
算撚數啦你, 你唔係毒撚, 你比人呃, 好撚幸福呀
其實咪就係樓上咁講
入賭場 馬會 買六合彩 買波 長遠都係輸俾馬會,一樣大把人做
食煙飲酒 晒錢傷身都大把人做
呢個世界大把人做大把人地認為on9既野
自己覺得開心咪好
又係你呢啲自以為醒嘅on9
唉,唔撚係要畫出腸下嘛...
你覺得做獨醒撚係威既,咁繼續啦...
Shut up lil n*gga
cls, 9唔撚搭8, d on九硬係鍾搵籍口比自己又鍾意偷換概念.
是但啦, 你有你比人呃既道理
你開心咪好囉
cls, 9唔撚搭8, d on九硬係鍾搵籍口比自己又鍾意偷換概念.
是但啦, 你有你比人呃既道理
你開心咪好囉
是但啦, 你有你做獨醒撚既道理
你開心咪好囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞