網民發現美國冒險樂園「銀大過界」,經理出嚟都證實左,最終搞到報警差人調查!

467 回覆
848 Like 10 Dislike
駁唔到就話人搵藉口上面d人無屌錯你條傻鳩
呢單野啲苦主絕對多過jpex,希望政府做野
前職員,見證越改越細
好彩以前玩開中飛年代
試過frd睇落中 然後幾個職員出晒黎驗屍咁驗 個個拎晒手機zoom到最大 zoom大都差d睇唔到都計責界
比人呃既傻仔話我開心無所謂, 真係好撚痴線
比人笑鳩就blame人係毒撚, 自己唔係, 所以去玩垃圾樂園比人呃係自願
但又唔撚知點解去報案話自己比人呃?!
傻仔貼錢買難受
比人呃就咪撚出聲啦
我有撚話過你毒撚咩原來你仲係盲撚
應該個經理都唔知,因為以前有人中過,但唔知原來已經改咗,變咗冇可能中
我係細細個玩過,我覺得中左但佢唔知比左第二個人定係一野掃走,之後我就冇玩過
美國佬搞𨳊我哋
其實真係on9
隔咁遠佢話乜都得一野掃走銀仔
依家踢爆根本一個騙局
收皮啦你, 衝出黎柒屌少你2句on九都唔撚得.
我諗條傻閪以為冒險樂園淨係得依個遊戲玩
好嬲好嬲

點解自己咁獨醒冇人讚同,比人呃果啲就咁多人撐

一定係世上好似自己咁聰明既人係佔少數,等我出到黎社會搵30k 一個月就係我大展拳腳脫毒既大日子
https://youtu.be/xQAu-zAsgYk?si=5w57gbUV_aLYyjfP

人地擲界都有分,香港仲要var, 你估賭場贏現金,贏你間舖咩
傻鳩講咁耐都係無point 好少見人做獨醒撚都要做到咁撚蠢
間野除左出埋呢d陰濕招,幾十年嚟都係呢d on9 game
比d新野得唔得 諗唔到都可以抄外國啦
真係智商稅
你睇佢舊post乜都屌一餐應該遲早嬲到落街斬人果d白卡黎
佢話呀,全部野都係呃人,入去果啲全部都係傻鳩呀

佢應該連入間餐廳都計好哂數,邊隻碟大啲多啲燒肉又有任飲既水,先去食碟唔會蝕既叉肉飯既精算師黎
比人呃完,報警先肯改。
以後仲去玩返?哩的先叫姑息養奸,先係廢柴。
如果香港人齊心少少,唔再幫襯呃過人舖頭。就會少好多呃人舖。
真係好撚多傻仔比人呃都有籍口
唔比人呃就係毒撚好撚痴線.
型撚到
抵你月入五皮都冇
間公屋抵你有得做
根本就係人中之龍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞