用過Keeta之後完全唔考慮其他外賣app

83 回覆
45 Like 467 Dislike
最吸引我係好少錢就可以免運費
有熊貓pro 但成日一個人叫外賣好難嗌到$120
加上它有付小費的功能
見到呢句就知AI GEN出嚟啦
你用過個app先再講,唔好懶醒沖出嚟柒
好似最低60蚊?
打手?

試下先.......
Same here. 用過幾次Keeta. 已經有兩次嚴重錯誤。

又一次係送錯去隔籬座,外賣員叫我去隔籬座拎,我拒絕,最後取消退款,加$50現金券,但係如果你用現金券就冇免運費優惠,所以張券其實值$30。

另外一次就係叫PHD Pizza,送到過嚟已經凍晒,我係第一次外賣Pizza係凍嘅
呢啲就係標準既傻閪連登仔
唔覺喎,所謂免運費;同一間餐廳,同一食物貴過熊貓廿幾蚊,即係等如冇平到;勸各位槍手格下價先推
3間都有小費功能呀柒頭
啲野食貴堂食好撚多
三哥過橋美團八十幾
貴堂食三十蚊
外賣係咁架啦
乜野客服會同客人講 1-2分鐘後回覆但影都唔見?
未聯絡到都要識主動講聲啦

再者賠錢係正常操作,冇野可以讚
Whatever la not gonna waste my time u ignorant
Keeta d外賣員有交帶好多
你肯定無用過袋鼠同閪熊
遲撚完都唔撚賠喎
咪又係果班人
你個case唔賠姐,我試過倒瀉野賠喎
而且人地cs覆得好快又唔會冇交帶

再者你覺得人地唔賠係「差」,係咪等於賠俾你就要「讚」? 係咪你既經驗令到你覺得「唔賠」係合理所以 肯賠已經需要得到讚美?咁你對cs既標準都幾低
你講下有咩外賣app 咁撚巴閉算得上你口中既好
憑穿想像個標準出來然後乜都話差

你cctoy?
一定要有野係好? 咩邏輯? 不過你標準低啲既話冇問題架

留意返我開頭覆既係反駁有人讚呢個cs
搞清楚我講緊咩先
我帶出既係有cs做得好過keeta
唔等於代表我用過既app係好
呢個比較只係要帶出keeta cs根本唔係好唔值得讚
出個根本無人做到既標準
然後就周圍屌人做得差
你cctoy?
連登真係多支那打手
做cs覆客冇交帶,我話係差都唔得?你有病?打手到咁?
分析完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞