用過Keeta之後完全唔考慮其他外賣app

83 回覆
45 Like 467 Dislike
見到佢咁樣,我唔會再用熊貓袋鼠了
垃圾
可能係外賣仔偷食左
佢唔係送90 係賠90
佢送漏嘅睇落都值90左右啦

個cs 話如果refund 漏左既野食就額外賠...$20
建議你自己煮
咁大個人咪咁on9啦,送漏野關個平台閪事咩,佢都肯賠錢比你仲係度嘈,唔通個外賣仔次次幫你開個外賣數齊d野再試埋味先拎咩,講到好似個平台專登呃鳩你錢咁
你真人應該都係啲閪客我係個cs都撚鳩你啦
真係,人地唔關事都肯認錯賠償仲係度R
AI 答案?
一碗蟹粥+3隻水餃+1罐可樂

退你90蚊

仲想點?

咁就餓死?
琴日用閪熊貓叫110外賣 個閪時間唔準勁delay
屌到佢賠咗40蚊俾我 嚟到啲嘢飲倒瀉咗啲 又凍晒嘢食 本身delay已經燥 再屌佢 賠多90蚊俾我
用個app都要含淚用,你係咪食個麥記都要兜一大輪呃自己mirror代言過所以食果d人?
Keeta真係勁快
尋晚我叫嗰間餐廳係跨區(距離兩個地鐵站咁上下)
佢個預測時間係落單後30分鐘送到
心諗跨區咁遠時間耐少少都正常
然後落單後隔咗15分鐘門鐘響個餐送到
快到我有啲嚇一嚇睇清楚係咪真係自己張單
如果叫熊貓,就算屋企樓下都唔會落單15分鐘送到
平均都要25-30分鐘先送到,有時仲無限delay
試過落完單後個半鐘先送到,嬲到搵cs claim錢
送餐果班咪又係同一班人

前幾日自己落街拎外賣
番黎同𨋢有個車手係到whatsapp同人講美團啲單多錢啲
話之後幾日熊貓同袋鼠都唔上線
剩做keeta

然後試過好幾次我用keeta
班車手送到黎
轉唔到channel一開門就話熊貓/袋鼠外賣
我希望閪熊foodpanda 全公司上下家破人亡
扮工撚冇得外賣自取
變相焗收你運費
好撚乞衣
曲線讚keeta 客服?
我第一餐已經用到退款用payme減70叫100蚊野,送留大約30蚊野即刻有cs打嚟道歉同退60蚊比我,果兩間無撚送到又唔退錢屌佢老母
屌你老母on9 閪客
Keeta 叫完有個預算時間
佢寫住遲一分鐘賠一蚊…
第一次叫 印象負分
寫25分鐘送到 結果見到個送貨員遊花園
去咗反方向條路 愈行愈遠
最後比預定時間再多30分鐘 即55分鐘先到 so bad
系統自動送出$20優惠券
擺明外賣仔送緊其它平台
正常點會淨係服侍你一個
喂師兄你有冇咁撚蠢呀?見到有兩段嘢整整齊齊就話係AI答案。你唔識去分析㗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞