hololive 最色情女主播 top 10 (更新版ver 1.2)

179 回覆
61 Like 417 Dislike
毒氣沖天
好撚痴線
假膠打唔出段咁有神既文
樓主應該真係痴線佬嚟
由動漫作品轉做vtuber即刻勁撚多負皮
星街擺第一真係估你唔撚到
呢件死淫閪點都頭2啦 佢同船長不相伯仲
g持
有巧可喺度 佢差少少
無辦法
我手寫已經寫到無心機
其實啲up味好致死臭
令你有種絕望無助嘅感覺同時又好似大麻咁上癮
多謝支持
開頭都仲有一種精蟲上腦嘅瘋狂味道,但後面越寫越hei,係咪寫寫下早洩咗,搞到無精力作落去
隻手唔掂啦 我全部用手寫
我其實有好多嘢想寫 但真係搞到冇心機 而且個人都越寫越懶
聞下d 屎味振作一下
好似回哂塘 之前果d癲好多
我都feel倒同之前嗰啲有少少分別
但唔係好知問題出喺邊度
不過有keep住睇吓唔同H漫同咸片,希望可以拎返靈感
可能係短期內出太多搞到用哂啲idea?
不過會檢討下,下次會再好啲
樓主文筆幾好
多謝你嘅支持先
樓主有冇考慮練下打字
唔好嘥咗支筆
我以前有學過速成同倉kit
但係練左好耐都係打得好慢(記唔到啲部首?我都唔知)
可能我會買返支筆先寫 咁隻手會冇咁攰
樓主咩年齡層唔識打字?真係唔識可以試下筆劃
兔田我真心覺得un耳 不過人地咁紅有其他因素吸引倒人
0. 面包狗

一日到黑淨係食面包屌你老尾,你老母生你出嚟淨係食面包?比咗錢架,如果要睇人食面包,我不如睇小麻隻雞食仲好啦,佢唔使錢添

嗱,咪話阿叔我唔點條財路你嘆,宜家即刻嘔撚哂我哋呢啲面包錢出嚟再幫逐個逐個fans奶返乾淨我哋個泥洉大春袋包皮棍,再飲撚哂我哋啲魷魚奶精。

你條撚樣成日笑kea kea放毒蛇,喺我哋面前引我地課金?

冇咁易!!!!!我哋一定會喺你個面包超人男友面前射到你淨係對fans嘅依賴精上腦。秘技!!!三十六煩惱鳯!!!射到你變細菌人!!!生生世世迫你食我特製生命面包。要你食完周街痾大爆屎,迫你藍絲狗變臭臭食屎狗。

不過我都係愛你,每天愛你多一些,我要你呢隻乖狗狗永遠在身旁,唔可以比其他人掂你 我係你嘅勾勾守護者,一世食你勾仔屎同聞你狗狗臭愛死你就算死亡將你我別離,我都會一世聞你放響屁。你一定宜家啲狗水汪汪咁流哂出嚟了 放心,宜家即飲!!!

過期面包好撚臭,面包奶水博命流,臭腳水當沖涼水,酸酸叔叔小臭菊,我係你寶寶勾!wow wow disco KINGGGGG!!!
快啲獎勵我呢啲大濕脷
竟然有 0
我2字頭
筆劃可以一試

Btw兔田調皮洞好吸精
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞