hololive 最色情女主播 top 10 (更新版ver 1.2)

179 回覆
61 Like 417 Dislike
樓主J紙片J到癲咗
Live咗
6. 天音(小便女)

細細隻好易上手,呢啲嘢一定要單手抱嚟屌先好玩,佢就算出盡奶力都爭脫唔到你嘅擒抱,仲叫自己猩猩

明明自己連泌屎都覺得辛苦,仲叫自己高手高手喎

人哋比面你咪叫你天使大人囉,唔俾面,叫你添屎咋你以為自己真係高貴嘅天使咩笑大我個口了

佢本身小隻馬但又想扮成熟,根本係啲腦旬未生齊嘅黃毛小子,奶香味俱全,淫賤味十足。

最後咪又係比人半推半就扑到變傻妹,之後成世滿腦子都係精液,離不開呢樣野,人仔細細著到成個企街咁,想唔話你淫G都唔得啦下話。

仲要人云亦云力maximum,佢呢啲腦壞力殘缺嘅豆釘最後只會沉淪喺我強勁嘅性能力低下。
留名睇TOP 5
樓主幾十歲人唔好咁多性幻想
5. 馬自立

哇不得了不得了,你睇吓呢個衰妹幾撚姣。宜家日日三四十度仲keep 住著條冇洗過嘅黑絲。仲要廿四小時周街跑,全部都係汗,絲襪已經吸收晒啲臭汗精華。呢個時候,你一定會俾佢啲體氣吸引住,一擰轉頭望,就見到佢好似高坂桐乃咁鄙視睥住你。

但其實佢唔係討厭你,而係佢知自己臭而覺得怕羞而唔知用咩表情面對你,所以唯有強裝憤怒去大鳩你。佢內心已經有一種全新嘅情感準備萌牙。

無錯!呢啲就係恥力

明明俾人聞到自己嘅私體味應該係一件尷尬嘅事,羞死怪,但馬自立竟然下面開始濕笠笠,唔知點解個心跳得好快。一個傲嬌但又有露出辟嘅M K𡃁妹,佢啲淫水全部都係甘甘苦苦嘅納豆味。但係粒粒皆辛苦,馬自立其實係想我地吸晒佢嘅專屬臭液,之後聽我地侮辱佢嘅「臭渠水味」。平時嘅偽元氣全部都係浮雲,根本就係想用佢對浸咗一個禮拜嘅臭豆腐汗味腳踩落我地個鼻,等我地索哂d發酵水,之後再狠狠咁屌柒佢點解咁臭。

再捉住佢條一年冇洗過嘅垃圾馬尾係咁後入佢屎眼,大大力屌到佢得返嬌,沒有傲,感受下佢個乾巴巴嘅剛硬脫糞穴,強行楂岀新鮮嘅人體版朱古力牛乳。之後再叫佢飲返自己嘅product再同我打茄輪。

你睇下佢個眼神,點撚樣忍,根本佢自己都想俾我地全部屌,佢下面一定緊到就夾斷我哋大賓周,佢都想我哋用盡一生嘅狂力撞到佢個肛穴房間全部崩榻。搞到佢全身全部爛哂。
你就癲
有冇大波團長
唔入流了
你覺得佢淫咩
我睇咗啲乜嘢
你勁識食
撳爛咗兩個keyboard F5都仲未有Update嘅
4. 白上吹雪(哥布林)

都係嗰句啦~we are Japanese goblin
佢綁馬尾喺度un 呢個行為真係好咸濕,好想做愛頂到佢最入

https://youtu.be/LoZCAEgioDg?si=V9SgTccwr3vZ2AkI

Update緊 因為我用手寫 隻手好攰
3. 寶鐘瑪琳

唔使講啦下話,成身都係閪窿,因為佢全身都同性器官無擬。我相信任何船員都係為咗想屌佢而入佢旗下,佢根本就係為咗同人SEX而生。完完全全係要將天下男人嘅精液吸入佢個溫暖嘅臭穴領域。平時已經係日日飲到醉雞咁,晚晚唔知俾幾多船員屌到反哂肚,中出咗入佢個共用子宮。成船都係襟兄弟,大家你眼望我眼陰陰咀笑得船長個淫閪曚乘乘唔知發生咩事

Live 左留名
支持樓主
多謝支持
2. 巧可老師

本人已經係靚到飛天,相當出眾,塊皮又靚。兩者加埋係如虎添翼。本職老師,陣淫味格勁撚到飛,一行入學校,全校男同學同老師都望住佢對燈扯到行一行。完完全全係全校女性公敵。

佢浸熟女味人如其名,好濃朱古力味,根本引你過去舔佢肥美嘅銅體。惡魔一樣嘅視綫加埋強烈嘅熱情衝擊,赤裸裸咁叫你去強姦佢。

癒月巧可~你係最好嘅老師,一世嘅最佳tutor!!!

現階段色氣力最強嘅女人,雌性荷爾蒙嘅分泌比船長仲大。唔單止係主動+被動色。巧克嘅額外持續色效果更上一層樓,利用職權勾引佢嘅對象,老師呢個character 可以話係史上最無敵相性。自古以來,男人都對老師呢個角色定位毫無抵抗力,因為佢散發嘅社會道德界線正中哂男人嘅底線,背德感嘅背叛係興奮嘅源頭。

不可能嘅「愛」超越左自己理性嘅「規則」,由細到大一直仰慕嘅性感老師宜家剝哂衫,除埋bra 話想用佢對燈懲罰你遲到,之後大力夾爆你嘅受害者小雞雞 你想反駁佢就用佢條教師脷封住你個口,過d臭口水比你,封住你d聲。諗起都想即刻插入呢個夢魔洞入面。一定好濕滑,好刺激,好有故事,一定可以將自己同佢嘅前途全部破壞!

FUCK OR DIE???

屌完即刻社死嘅禁忌小穴,邪氣滿滿嘅「只有一發Heaven Hole」!!!
性能力低下
係咪好有動感好有畫面
1. 星街(我老婆,我臭臭便洞,私家廁所)

好想射落佢個飛機場平板胸上面,之後比佢用「hi honey」嘅語氣踩,之後等佢一個月一次嘅排便日痾哂啲便秘屎落我個口度,之後啲屎一定要多到噎死我,同時佢都要含住我條撚直到我啲精射到佢窒息,相愛相殺

一邊睇佢玩俄羅斯方塊一路感受佢痾屎嘅環境同氣氛。嗰種浪漫嘅「愛」就算畫面幾核突,我都唔會嫌佢臭。呢啲就係我哋之間嘅關係,我哋嘅情誼。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞