hololive 最色情女主播 top 10 (更新版ver 1.2)

179 回覆
61 Like 417 Dislike
10. Pekora 兔田屁狗乸

我哋好熟悉嘅呢隻臭淫兔,由朝到晚淨係識叫。無諗過佢其實好嘈咩?真係冇人曾經有一刻覺得佢把聲好礙眼,好un 耳?

身為一個收錢做嘢嘅打工仔,唔係應該受人錢財替人消災咩?我哋睇呢啲vtuber目的係咩?唔通真係受佢脾氣咩?NONONONONO,想丁你咋,想插你咋,想用我哋嘅肥宅臭肉棒肉桶你咋,瘋狂將我哋嘅性器官放入你呢個素未謀面嘅未知臭肉穴咋。我哋辛辛苦苦返工賺錢,全副身家donate比你,內心其實有一絲期待可以俾你揀中,成為你嘅兔田肉桶器。唔係日撚日聽你鳩嗡peko peko peko咁閪叫呀,傻柒。

我係要聽你恥叫,將自己嘅弱點暴露俾我哋全世界呀,臭子宮!!!

你條閪兔,屌你老母拉埋老母落水都唔撚淫叫?唔喺我哋全世界嘅雄性樂園將痴態表現出嚟?係咪睇唔起我地?係咪喺熒幕後面嘲笑緊我地?明明我哋講到明要成為嗰支硬勃勃嘅紅蘿拔,點解你唔比我地將我地嘅寶寶來源注入去你個小孩生地入面?

點解唔直視我哋?唔回應我哋嘅期望?我哋咁愛你,點解唔比我屌?點解你玩fgo要叫男朋友幫你代刷升金閃閃升到120lv? 明明可以做到好完美唔俾人發現,但係係都要比人知你有男朋友?

你同男朋友仲有你個濕鳩老母一定一路收錢一路笑柒我地呢啲臭肥宅。但係!!!唔該清醒啲啦,其實你特登比我地知你有男朋友,你一定知我地會幻想N T R你,只係你唔𠄘認。

臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗臭母狗

你其實係想比我地屌架,係咪呀臭閪,認咗佢呀垃圾,係咪呀?

比我屌呀,獅子撲兔

你成家都係臭母兔。

其實我哋好簡單啫你有時將你啲著過嘅低衫褲(有少少屎尿漬)送俾我哋,我哋已經好幸福好滿足,我哋會乖乖咁拎出嚟打飛機,包住龜頭前端個位自己磨架啦 你咪當施捨我地囉,同埋如果可以,有時聞下你個bra 咋嘛,點解咁都唔得?我哋就冇資格追求我地嘅幸福咩?

你都比男朋友插啦,點解唔比我地拎住你屎底褲打飛機射精呀,你老母臭閪,你雞嚟,扮上菜?冇我哋,你有今日?屌你老母。我哋會乖乖地自己吱吱叫射落塊布架啦,自鳩私。正垃圾
早左入嚟
好奇第一會係邊個
好文共賞
lm
9. Gura

唔知大家近排有冇聽過「ロリ神レクイエム 」?

就係因為呢首歌令我宜家好想同啲痴痴呆呆又乜都唔識嘅蘿莉扑嘢,呢首歌令我知道有時大未必好,細,都可以有佢哋嘅美妙之處。

我第一次聽呢首歌嘅時候,我個諗法就係好想塞個頭入佢哋嘅蘿莉小臭腳同埋大屁股入面,佢哋嗰種彈性好似香印堤子咁,好撚彈性,加埋啲細路女香氣,屌你老尾,一個字「正!!!!!!!」啊,好想侵犯佢。

可惜呀,shigure 唔係holo,如果唔係一定放佢第9。但係我即刻又諗到,gura都係細路女,又係蠢下蠢下咁,佢同shigure其實好似。雖然唔係同一個人,但係佢地有住一樣嘅心。

佢哋大家都係無意中挑逗到我哋扯哂嘅人,可能係缺憾美?,但係又點,呢啲就係性格。亦都係因為咁,我先會睇中佢。

平時直播,佢淨係識あああああああああ,由佢打到個口咁大嗰刻開始,我已經想將條撚塞入佢喉嚨入面,等佢狂嘔,嘔到我下面全部都係佢啲隔夜嘔吐物,等佢感受下我哋兩個嘅融合臭

呢啲就係我哋嘅「臭結晶」,究極臭mix鯊魚體味,再加埋loli香。矛盾臭嘅混合真係世一!!

矛盾只因心愛着~你知嗎

腋毛咸魚臭跨物種大臭臭
咁多字jm9 我要圖
多謝支持
你估下
kson 我話嘅
留名 想樓主再痴線啲
你收皮啦
過檔咗好耐
留名觀摩
8. 櫻巫女

有冇聽佢同星街合唱idol,佢把軟萌萌把聲真係好撚淫。以前都唔覺,係近排先知佢嘅好。對唔住,臭巫女,我唔應該咁遲先識珍惜你,係我問題。

如果話團長係姐姐type前輩,咁さくら一定係一個溫暖細心嘅青梅竹馬,仲要係由細到大都暗戀你嘅移動便器 你其實只需要掂一掂佢,佢小穴個形狀已經會透哂出嚟,望倒佢條臭臭嘅寶寶閪線。而且有一陣騷味慢慢滲出嚟,再加佢對又大又脹嘅母性乳房。膽小+主動嘅雙重開關,佢一定係嗰啲狂叫到失聲嘅女敗犬。

俗語有話「青梅永遠敵不過空降。」

巫女一定係世上最強敗犬,明明咁淫,但一樣輸比世界法則嘅注定敗者。

你隨便安慰一下佢,好快就會移情別戀,比你吸引倒再變櫻式母狗,雙眼變晒心心形狀。仲有佢一定會流哂口水,但係都係充滿櫻桃味嘅臭口液

佢副身材一定又大波,又多汁又易控制。同埋佢咁撚蠢,其實真係枉為人。冇人覺得得咩?蠢撚過豬咁喎,是但擲幾個superchat,佢下面已經熱到著火啦,個屁眼已經放屁放到成地都係糞水。

佢啲member一定都係睇中呢一點想埋伏佢,之後扯佢入屋強姦佢個又焗又on9嘅笨小穴。到頭來結果都係一樣,全部都係又甜又補嘅臭小汗。成身Tempo味,淫到飛天

仲有佢對側乳,一定平時好多人都望住佢嚟J,但係佢其實又暗爽,又唔可以表露出嚟。佢呢啲性格真係色中之色,返屋企就喺度幻想「我啲fans一定唔會咁對我,一定好純潔。」最後一路自慰到朝早天光,夜晚冇刷牙,一定好好口氣,好臭
船長排第幾
佢有上榜
不過唔公開住
留名睇yagoo上榜
一定唔會
lm
想睇友人A上榜
有冇臭水
GURA唔係色情
GURA係糟糕
快撚啲啦
7. 死神森大人(臭尿液酒鬼)

佢成身都好臭,咪話我針對佢,明明只要做好本份,達成自己身為「女性」嘅部份,已經可以成為一個任由我哋意淫嘅「女人」。但係係都要做守護騎士。呢個世界無人可以同時成為男性同女性,古今中外,除咗地上最強生物「範馬勇次郎」,再無其他例外。

成撚日開直播有意無意講自己會飲悶酒,又話自己好享受「麻煩」嘅感覺。好心你啦,森大人,一係你就好地地做一個女強人,等我地對住你打飛機嗰陣,可以有個明確嘅方向,唔會東一忽,西一忽諗你今日究竟係男定女

你條撚樣又故意show 自己柔弱嘅一面比我地睇,搞到我地成日要代入唔同角色去屌你死鬼妹想食兩家茶禮,不過就係咁,先令我覺得有侵犯你臭屁眼嘅價值。

半年前我開咗個post,嗰陣時排你第十,但今時唔同往日,我已經知你內心入面諗咩。你知自己外表出眾,五觀秀麗,但係因為性格太男仔頭,同其他可愛女仔無得比,所以只好將自己變成一個有男子氣概嘅「華之麗人」。

但我可以大大聲同你講,你咁諗係錯架!男仔頭又點?強硬啲又點?我哋淨係想屌你下體咋,冇人care你內在呀,知唔知!
你平時成日將自己女性嗰面show出嚟試水溫,想知我地呢啲男人係咩諗法,但係冇人介意你乜性格呀,知唔知!你乖乖地張開你對臭長腿比我地屌,啜你啲營養奶汁就可以了。

你全身最值$嘅地方就係你副model身材呀,知道未,我宜家都一路出文一路扯晒旗呀,我真係好想屌爆你嘅自尊心!

仆你個街,我真係好想屌到你嘔𤫊魂出嚟,好想聽你不要不要咁反抗,你睇吓你個後背幾撚淫點忍呀大佬,你呢d不老不死嘅臭遺體真係令我欲罷不能,千年嘅淫念,老閪博命床上搖
你唔想屌佢乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞