[I/A] Puzzle and Dragons (806) 唔通買15 pro?

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
用緊娃姐/達爾老師好似都怪怪咁
呢隻打周回關真係perfect池
雙兜咁勁
鮑姐又有新玩具
繼續用女僕好過
各有各好
醜能過牙介
隻光雙子有大/細L 就可以比我拎黎頂女僕
典好法。。。請詳細分析
抽唔到鮑姐
講經咩
省左杯凍飲 省埋省埋唔夠你抽?
*Woo~ Yamete Yamete 搭錯車
佢有 120lv 可以
我見未有潛覺睇
希望有L 啦
唔係我三炮都無用
冰有女僕
任買架喎 skin都唔買
畀錢就用得
呢樣野佢最唔缺
平時痴飲痴食慳左好多
是咁的

前幾次用App約女出街都溝唔到,原因係因為大家用嘅電話唔一樣。

我帶Apple嘅時候,條女咁啱係用Android;我帶Android嘅時候,對方咁啱係用Apple。

最後條女拒絕我嘅理由都係:道不同不相為謀。

所以呢次出街為咗萬無一失,我同時帶咗Apple同埋Android。

我將兩部電話收埋係袋入面,我嘅計劃係:條女用邊部,我就拎邊部,盡量保持一致。

但係我都知道事情肯定唔會咁簡單,條女都可能會同時拎出兩部電話,咁到時點樣判斷對方嘅立場?

其實唔難!只要觀察條女點擺兩部電話。

如果兩部電話疊埋放就睇下邊個壓住邊個。

例如Android喺上面,表示Android壓住Apple,暗示條女更支持Android。

如果佢哋左右並排,位次都有講究。喺華人社區,左為尊;喺國外,右為大。

透過呢個規律都可以判斷條女嘅立場。

我入咗間Starbucks,全場得一個靚女坐咗係到,不過枱上面冇擺任何電話。

我內心即刻有啲慌,唔通條女同我一樣,將部電話收埋喺袋入面?

如果我哋兩個都唔暴露身份,那點樣判斷我哋係咪志同道合?

正當我疑惑嘅時候,佢開始從袋入面摷嘢。

佢竟然摷咗部精妙嘅機械旋轉裝置出嚟,上面有兩部電話,一部Apple,一部Android;兩部電話喺個裝置度360度無規律咁旋轉緊,我再三確認,兩部電話既冇疊放,亦冇上下左右,運動軌跡處於混沌狀態。

我根本判斷唔到邊部先係佢嘅主力機。

情況開始有啲複雜。

唔通佢嘅立場係處於量子疊加狀態?
定係佢有明確嘅立場,呢個行動只係想試探我嘅反應?

唔通係一個誘餌,佢係想叫我上釣?

接下嚟,我一定要好小心,我嘅任何一個動作,都可能會暴露身份。

好在我都唔係等閒之輩,我靜雞雞將手伸入袋入面,做咗我呢世人最機智嘅決定。

呢時候,佢其中一部電話響咗,係Apple。

睇嚟,Apple係佢嘅主力機。

我喺冇暴露身份嘅情況下,探測出咗佢係果粉。

佢嘅表情由一開始嘅得意,到震驚,再到恐慌。

佢唔知我點解可以探測到。

佢好嬲好似city條友咁反曬枱,一野走過嚟,錦住咗我係袋入面嘅手。

佢尖叫咁講:咪撚扮野啦!俾我睇睇你係咩料!

佢係我個袋到捉我隻手出嚟。睇住我手上嘅電話之後佢就癲咗。

「無可能㗎!」佢癱坐喺地,摷到頭髮亂曬,「你到底係邊個?你手上拎嘅係乜撚嘢裝置?」

我講:「Nokia3310。唔係你以為我點解可以唔睇都打到比你?」

佢問:「Nokia?用Nokia嘅人係乜嘢成分?」

我同佢展示Nokia嘅開機畫面,兩隻手拖埋一齊。

我同會講:「人同人之間,應該攜手同行。電話發明出嚟最初嘅目的係為咗對話同溝通,而唔係用嚟劃分人嘅身份。」

之後我就頭也不回咁走咗,留低錯愕嘅佢,不帶走雲彩
碌到個滑鼠就快懷
有矛人gun?
一早blk左啦 仲洗gun你?
生日送個新mice俾你?
日日唔係抄埋D垃圾文
就係copy人地回覆
再on9 d就成個白卡咁9唔搭8
gun
其實洗唔洗買第3隻炮姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞