[I/A] Puzzle and Dragons (806) 唔通買15 pro?

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
牛角?
貴+啲肉差咗+冇金會員+唔想幫你儲分
我有…
本人30歲,A0,中學都有女仔鍾意過,但我唔鍾意佢
,所以冇一齊
會考成績差,讀ive又讀左兩次都讀唔成哂左屋企人d錢,之後又做過廢青兩年,搵工又做唔長,
係叫侍應做左差唔多一年,去到26歲先搵到份書局做左4年,最後嫌人工低又轉,結果而家做緊安老院既PTA 人工唔高得多,但勝在舒服同d返工時間好d
都諗住長做
我又唔可以講冇朋友,但又唔算多朋友
唔知叫唔叫追過女仔,但都有玩交友apps識下女仔
約過食飯但都係一次就冇下文
樣毒,唔高唔矮,口才一段,窮撚一名
去到30歲都仲a0好似真係有d絕望咁
人生都未拍過拖好似好遺憾咁
結果放假選擇躺平,第日繼續頹廢咁返工
機器式咁,連d中學同學都拍拖既拍拖,結婚既結婚
自己就毒撚一條
唉,有冇好似我呢d大魔法師A0入黎講下你地既心路歷程
老馮茶居?
是 你排隊拎位
老馮茶居洗乜拎位
直行直出
你仲話自己元朗人。。。
威啦而家唔識人
.
邊個死毒撚喺街度開聲轉珠啊
仲要變身聽埋語音
lol 都死埋ser
一定係IOS USER
過多10年你就睇化啦
利申4x A0
MRaSaKi!
4歲咁幼
原來消費卷仲有800
課2packs 炸落去先
A0 唔緊要
但最好破左處先
1個星期10packs 中唔到第2隻炮姐
樣衰好, 矮都好, 呢D我控制唔到
係我自己控制到既部份, 如進修, 做gym, 我覺得已經比大部份人付出更多
至於口才, kam唔kam, 性格 唔係咁易話變就變, 自問都已經好努力改善

有時真係羨慕生得高/靚仔果D
有錢仔又唔到我, 極其量叫做一個收入唔差既打工仔
高富帥食女易好多

我呢D 普通人一個, 間中運氣好就有D 5,6分既女食下
想食 7-8分既女可能得返叫雞呢個choice
9-10分既女應該唔係用錢解決到

其實都慣左自己一個, 但有時節日都想做一次幸福賓周, 朝早有女含醒自己
我20尾
Hmd識到條女應該近40
傾左一個星期左右就出黎食個飯
食完飯諗住叫佢睇戲,但佢已經約左屋企人,無睇,之後送佢搭車, 返到去無再覆我,仲del埋tg
佢無block 到我, 所以我問佢做咩del我,餐飯未比錢
大家返工咁近,日後唔驚撞返?

跟住佢爆晒粗, 話自己果日着得靚,所以我先請(呢個真,佢個日露晒北半球, ) 如果我係肥婆,你仲唔即刻走?

Anyway 分享呢個經歷唔係放負, 而係想知做錯咩
1.餐飯佢無講多謝,我亦無話請, 無啦啦比人del,係想拎返,

2.d女咩心態,動不動就del, 呢個係怪自己唔夠吸引
但條女未免太唔尊重人
有女有女既煩同好
早幾年有女, 依家衝緊事業,有d女埋身都唔想開波
細佬20尾
條女應該近40
傾左一個星期左右就出黎食個飯
食完飯諗住叫佢睇戲,但佢已經約左屋企人,無睇,之後送佢搭車, 返到去無再覆我,仲del埋tg
佢無block 到我, 所以我問佢做咩del我,餐飯未比錢
大家返工咁近,日後唔驚撞返?

跟住佢爆晒粗, 話自己果日着得靚,所以我先請(呢個真,佢個日露晒北半球, ) 如果我係肥婆,你仲唔即刻走?

Anyway 分享呢個經歷唔係放負, 而係想知做錯咩
1.餐飯佢無講多謝,我亦無話請, 無啦啦比人del,係想拎返,

2.d女咩心態,動不動就del, 呢個係怪自己唔夠吸引
但條女未免太唔尊重人

港男地位低,剩係我地位低 
我地約到同一個女仔
你同臭炮食啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞