[I/A] Puzzle and Dragons (806) 唔通買15 pro?

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
買左了
俾我see see
轉珠聚會是健康的,不涉及色色。
轉咩豬
小弟三十歲...無拍過拖...本身鐘意打下機同轉下珠...而家係pad post做推post師...

我同佢傾左一個星期MSN...佢同我講好想做我老婆呀..咁我地就係MSN拍左兩日拖..就出嚟見面...嘻嘻..佢個樣Ok 呀.. 佢一見到我..就話好掛住我..之後佢問我有乜禮物送俾佢..我問佢想要乜..佢話想要iphone15...之後我就同佢出左部iphone15...重買左個小海綿 case俾佢..佢好開心呀...之後去左食日本野..食左$800....

等我重諗住成個中秋假係屋企轉珠..我尋晚返到屋企..上post同班毒撚講 :我有拖拍啦..我唔需要轉珠啦..之後果幾個會員即刻俾劣評我..嘿..班死毒男真係呢...我果刻完全feel到佢地酸到出汁....
2023仲MSN…
嘿..你條死毒男真係呢...
唔涉及色色咁我唔出了。
咁可以食辣了
震你
先此聲明,我淨係睇過動畫第一季,不嬲覺得芥見冇料到,
一開始就覺得啲主角冇乜特色, 劇情發展又莫名其妙,所以冇追漫畫

呢2日咩事幾十個post鬧佢好殺咗五條,我就咁睇反而覺得有啲新意想追嚟睇下
我見有人話明明講到五條係最勁,無啦啦一下死咗,但咁又有咩問題?
我諗起 game of thrones嗰個 Ser Barristan,咪又係武功天下第一但乜都冇做過就死咗,佢唔按套路咁寫反而好吸引 wo

純粹估下,真正原因係咪一直劇情寫得太差,啲人借啲意爆發,同邊個死其實冇咩關係
縫合怪
火影 獵人 死神 各抄少少
點解唔自己追晒再問
屌你老母劇透撚 連狗做野未
個post比jk搞彎晒
咪尾
搶到pro max放出去夠課幾劈了搶唔撚到
1. 點解唔可以問咗先決定追唔追?
2. 如果追哂點解要問?
你彎未 轉基未
驚告梨咪能貢多爹。。。

屌你老母on9 game
有什麼得意成就
若是想聽我樂於跟你回眸
勁能過我3連…
我就係要呢d
我單抽左好多隻修女﹐出親都好似出修女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞