【Sorry Jover.】阿仙奴23-24球迷討論區 MMDCCCXXIV

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
我堅定撐nk韋拉
唔洗分析都睇得出
佢真係永遠企係小禁區扮下撲
你睇alisson raya 呢d真係當自己中堅咁狗沖出去
但點會棄NK嚟留佢
NK用咗時間又適應到
仲要一個有價有市,另一個未有
腳下功夫好但打龍唔識撲波真係好撚好笑
車狗齊心鬥心個主帥
都算反向嘅團結嘅
同埋佢地鬥走完多數真係有成績
國際賽期間因大量球員為國出戰,阿迪達要親自落場參與操練:

「這是被迫的,參與操練比賽並不是我想做的,那幾課是一個好的運動,我輕了幾磅,亦沒有受傷。我有在訓練當中落剷幾次,不過沒有令球員受傷。」

「我基本上不會落訓練場參與,但參與其中可以令你了解到有那些球員明白你想要的,又有那些人不明白。你會感覺到你和球員之間的聯繫,這為你提供很多資訊。」

Tony@傑出阿仙奴

賽後曼聯四球星更衣室爆衝突 主力受傷抖2個月
https://lih.kg/3504182

曼聯又有潮文
季前仲有人話借走腸
所以牙達 8,5,2
加埋 all or nothing 幫拖,團結返球迷真係有用
呢個係車嘅 DNA, 換帥就會捧盃, 所以佢哋好樂意炒
打熱刺中場出飯奧達有冇得諗?
三比有冇機做下個韋拉?
坦狗鬥死英人幫
明明有軌陪佢地
jer 我地做乜
jer 唔到
車狗2021年先拎歐聯
佢地憑咩串
咪搵我地同熱狗黎笑
冇咩可能
阿仙奴上場對愛華頓嘅賽事,阿迪達起用由賓福特借用嘅門將拉也,將藍斯度放喺後備席。雖然阿迪達表明會輪流起用兩位門將,但外媒指已引起拜仁慕尼黑同車路士兩間球會關注。拜仁想搵人取代已經37歲嘅紐亞,而車路士就想搵多一位門將加強陣容深度。佢哋會唔會喺一月出手爭藍斯度?藍斯度又會唔會心動?

#NowSports #英超 #PremierLeague #藍斯度 #AaronRamsdale #拉也 #DavidRaya #阿仙奴 #Arsenal #拜仁慕尼黑 #BayernMunich #車路士 #Chelsea
紐亞踢多5年都仲得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞